Oppasparadijs Ballorig

Oppasparadijs Ballorig

Door Babysits, 4 minuten leestijd

Deel:

Wil je een dagje weg met vrienden of heb je nog veel werk te doen? Dan komt een oppas goed van pas! Maar wat is nou leuker dan dat jouw kleine, samen met de oppas, de dag van zijn/haar leven heeft. Dankzij het unieke concept van Ballorig & Babysits kan dit!

Oppasparadijs

Natuurlijk heb je als ouder niet altijd even veel tijd en/of zin ;), om naar een indoor speeltuin te gaan met jouw kleine. Misschien moet je nog wel boodschappen doen of het huishouden op orde brengen. Maar je gunt het jouw kind natuurlijk hartstikke om soms lekker de beest uit te hangen. Dit is waar Babysits en Ballorig een oplossing voor hebben gevonden!

“ Schakel een oppas in en laat de oppas samen met jouw kind naar Ballorig gaan! ”

Op deze manier kan jij verder gaan met je werk of eindelijk weer een keer me-time hebben en kan jouw kind toch genieten van een heerlijke speeldag. Hiernaast kan een ‘jonge’ oppas ook nog eens lekker meespelen met jouw kleine.

Regel jouw korting bij Ballorig!

Speciaal voor deze ouders heeft Ballorig een Ballorig-actietarief opgesteld. Dit houdt het volgende in:

  • Kinderen van 0-1 jaar: gratis
  • Kinderen van 1-4 jaar: 7 euro
  • Kinderen vanaf 4 jaar: 10 euro
  • Jaarabonnementhouders: 1,50 euro

*Het tarief voor kinderen van 1-4 jaar geldt alleen op maandag-vrijdag (dus niet in de weekenden) vóór 12.00 exclusief feestdagen en vakanties. Op de overige momenten geldt het gebruikelijke tarief van €10,-.

Als je als oppas samen met het oppaskind naar Ballorig komt krijg je voor de actieprijs:

Twee entreekaartjes, een glaasje (suikervrije) limonade, een zakje chips of fruit en frisdrank, koffie of thee voor de oppas!

Hoe werkt het?

  1. Maak een account aan bij Babysits en vind gemakkelijk jouw zorgzame en betrouwbare oppas

  2. Prik een datum met de oppas en bespreek het oppas tarief. Hierna kan je afspreken bij Ballorig.

  3. De ouder betaalt het afgesproken oppas tarief rechtstreeks aan de oppas. Het Ballorig-actietarief reken je af in de vestiging.

Ballorig

Ballorig

Klimmen, klauteren, sporten en springen. Dit kan allemaal bij het kinderspeelparadijs Ballorig. Ballorig is de leukste binnenspeeltuin van Nederland! In de binnenspeeltuin kunnen kinderen het hele jaar door op avontuur. Kinderen van 0 t/m 12 jaar kunnen in Nederland in 38 vestigingen terecht voor het allerleukste dagje uit.

Check nu snel de dichtstbijzijnde vestiging voor jou:

Alphen aan den Rijn, Amsterdam Arena, Arnhem, Assen, ‘s-Hertogenbosch, Den Helder, Drachten, Enschede, Emmen, Gouda, Groningen, Hattem, Heerenveen, Hoorn, Houten, Lelystad, Nieuw-bergen, Nijverdal, Stadskanaal, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, Vlaardingen, Zaandam, Zutphen

Er wordt ook aan jou gedacht!

Ballorig denkt natuurlijk ook aan jou. Daarom is de entree voor ouders, oppassen en begeleiders gratis. Hiernaast zijn er ook verschillende faciliteiten zoals; gratis wifi, gratis parkeergelegenheid en lekkere hapjes en drankjes.

Wil je graag oppassen bij Ballorig of wil je graag dat de oppas samen met je kind naar Ballorig gaat? Vergeet dan niet om de optie 'Oppassen bij Ballorig' toe te voegen bij bijzonderheden in je profiel. Pas je profiel aan en laat het iedereen weten!