Maak zelf papieren slingers

Maak zelf papieren slingers

Door Babysits, 1 minuut leestijd

Deel:

Je kunt veel items maken met papier! Dus hier is een doe-het-zelf papieren slinger! Ideaal voor volwassenen en kinderen. Deze decoratie is ideaal voor het versieren van je huis. Je kunt de papieren slinger maken naar je eigen smaak of naar de stijl van de inrichting van je huis.

Dit is wat je nodig hebt:

  • Gekleurde papieren vellen

  • Een schaar

  • Lint of touw

  • Lijm

Papieren vellen

Knip kleine driehoeken van dezelfde grootte uit de vellen (je kunt ook andere vormen knippen, zoals cirkels, wolken, sterren, enz.). Knip vervolgens een stuk touw of lint in de gewenste lengte van de slinger. Lijm de stukjes papier en laat ze drogen.

Papieren slingers

Het enige wat je nu nog moet doen is een mooi plekje in je huis vinden om de papieren slingers op te hangen. Je kunt de slinger gebruiken voor een verjaardagsfeestje of de slinger gewoon maken als leuke activiteit tijdens het oppassen.

We hebben je hulp nodig!
We doen een beroep op gekwalificeerde professionals in de kinderopvang om zich aan te melden en hun huidige beschikbaarheid op het Babysits-platform bij te werken. Lees meer
Samen willen we degenen ondersteunen die op dit moment helpen en wellicht een gekwalificeerde oppas nodig hebben. Dokters, verpleegkundigen, apothekers en alle anderen die de gemeenschap ondersteunen.
Volg altijd de voorschriften van de lokale overheid op basis van de huidige situatie in jouw regio.