Hallo, ik ben Gkioulten!

Als ervaren gastouder heb ik zelf vier kinderen groot gebracht, waarvan mijn oudste zoon inmiddels al 24 jaar, en doe ik mijn werk al bijna 10 jaar met veel plezier. Ik zou ook echt niet anders en ben daarom weer aan het uitbreiden. Door de kinderen hangt er een hele leuke sfeer in huis waar ook mijn nog thuis wonende kinderen enorm van genieten. De kinderen vervelen zich daarom nooit en..

EHBO-diploma
Niet-roker
Rijbewijs
Auto

Beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond

Ervaring met leeftijd(en)

Baby
Peuter
Kleuter
Lagere school
Tiener

Over mij als gastouder

Geslacht Vrouw
Heeft zelf kinderen Ja
Als favoriet opgeslagen 29 keer
Voorkeur oppaslocatie Bij oppas thuis
Geregistreerd gastouder Ja
LRKP nummer 17975569

Bijzonderheden

 • Spelletjes spelen
 • Creatief
 • Voorlezen
 • Knutselen

Opleidingen

 • MBO Zorg en Welzijn

Talen die wij spreken

 • Nederlands
 • Turks
 • Grieks

Activiteiten

Lid sinds Maart 2014
Laatste activiteit
Beantwoorde berichten 75%
Gemiddelde reactietijd 2 dagen

Verificaties

E-mailadres
Geverifieerd
Telefoon
▒▒▒▒▒▒▒▒ 11
Facebook
16 Vrienden

Reviews

Wanneer je contact hebt gehad met deze gebruiker, dan is dit de plek waar je review zal verschijnen.

3 Referenties

 • Februari 2017 Agata is een Vriend

  Gkioulten was gastouder van Misha tussen 1-4 jaar oud. Hij ging 2 vaste dagen per week naar haar toe, en soms een extra dag. We hebben bewust gekozen voor opvang bij een gastouder in verband met de kleinschaligheid en het grotere persoonlijke contact. In de periode dat Gkioulten voor Misha zorgde hebben wij haar leren kennen als een verantwoordelijke gastouder, die de kinderen structuur en duidelijkheid geeft, dat werkte goed en is voor de ouders ook prettig. Maar wat nog belangrijker is dat ze al ‘haar’ kindjes heel veel liefde en warmte geeft. Als het weer het toelaat is Gkioulten met de kinderen buiten in de speeltuin en als dat niet mogelijk is dan zorgt ze binnen voor een leuke middag.
  Misha had het enorm naar zijn zin bij haar, en heeft het er nog regelmatig over. We hadden ons geen betere gastouder kunnen wensen.!

  Agata&Edwin
  Ouders van Misha 6 jaar oud

 • Januari 2017 Myrthe is een Vriend

  Gkioulten hebben we leren kennen als een lieve, zorgzame vrouw. Zij past sinds enkele maanden op ons baby dochtertje. We merkten al gauw dat Gkioulten op een prettige, persoonlijke manier voor haar zorgt. Ze is alert op signalen die onze dochter afgeeft, en weet goed waar ze behoefte aan heeft. Dat geeft een vertrouwd gevoel wanneer we haar bij Gkioulten achterlaten!

 • Januari 2017 Jantien is een Vriend

  Gkioulten heeft 2 jaar lang voor onze dochter gezorgd. We zijn heel blij met Gkioulten als gastouder. Onze dochter voelde zich meteen vertrouwd bij haar. Gkioulten is heel actief met de kinderen en gaan veel naar buiten. Gkioulten heeft ons heel erg geholpen met de zindelijkheidstraining en Gkioulten kreeg het voor elkaar dat ze erg goed ging eten. Het was een tweede thuis voor onze dochter, ze sliep ook goed bij Gkioulten waardoor ze niet vermoeid thuiskwam. Gkioulten heeft zelf een mooi gezin en hele lieve kinderen, een warm nest waar gastkindjes erg welkom zijn. Gkioulten heeft ons erg geholpen met de opvoeding omdat ze zo ervaren is. Alle kinderen die onder de vleugels van Gkioulten zijn mogen zich erg gelukkig prijzen.

Locatie

Gastouder Amsterdam, Amsterdam, Noord-Holland

In contact komen

/uur

€ 0,00 x 1u
€ 0,00

Contact Gkioulten

Deel dit profiel

In contact komen