Hallo, ik ben Marion!

Kleinschalige Kinderopvang De 3 Leeuwtjes
De 3 Leeuwtjes is een kinderopvang zoals een kinderopvang voor ieder kind moet zijn, de kleinschaligheid en persoonlijke omgang staat bij ons centraal en werken vanuit onze passie voor kinderen.

De 3 Leeuwtjes is begonnen als gastouderopvang en doorgegroeid tot een Kleinschalige Kinderopvang. Na 11 jaar gastouderopvang ben ik samen met mijn..

EHBO-diploma
Niet-roker
Rijbewijs
Auto

Beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond

Ervaring met leeftijd(en)

Baby
Peuter
Kleuter
Lagere school
Tiener

Over mij als gastouder

Geslacht Vrouw
Heeft zelf kinderen Ja
Als favoriet opgeslagen 14 keer
Voorkeur oppaslocatie Bij oppas thuis
Geregistreerd gastouder Ja
LRKP nummer 197913994

Bijzonderheden

 • Eindeloos geduld
 • Ik heb een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag)

Opleidingen

 • MBO Zorg en Welzijn
 • SPW

Talen die wij spreken

 • Nederlands

Activiteiten

Lid sinds November 2014
Laatste activiteit
Beantwoorde berichten 33%
Gemiddelde reactietijd 2 dagen

Verificaties

E-mailadres
Geverifieerd
Telefoon
▒▒▒▒▒▒▒▒ 05
Facebook
143 Vrienden

Reviews

Wanneer je contact hebt gehad met deze gebruiker, dan is dit de plek waar je review zal verschijnen.

3 Referenties

 • Augustus 2017 Diana is een Vriend

  En toen moest ik een keuze tussen kinderdagverblijf of een gastouder. Via een vriendin kwam ik terecht bij Marion. Gelijk na het eerste gesprek had ik een goed gevoel!! Mijn zoontje ging dik 2 jaar naar Marion met veel plezier. Ze dacht met alles met je mee. Mijn zoontje heeft een spraakprobleem en ook daar dacht ze over mee. En boekjes met hem lezen. Over alles kan je praten en samen dingen bespreken. Ik zou Marion zeker aanbevelen als je je kindje met een gerust hart wilt achterlaten!!

 • Augustus 2017 Chantal is een Vriend

  Toen ik zwanger was en opzoek naar een opvangmogelijkheid voor mijn zoontje kon ik net als alle andere ouders kiezen voor een kinderdagverblijf of een Gastouder. Na een bezoek aan een kinderdagverblijf bleef ik met een unheimlichgevoel achter. Dit was veel te grootschalig en onpersoonlijk. Na een kennismakingsgesprek bij Marion thuis was ik meteen gerustgesteld. Klein groepje in een heel huiselijke omgeving, een persoon die begreep dat ik het moeilijk vond om mijn zoontje achter te laten wanneer ik weer moest gaan werken. We hebben samen afgesproken dat de kleine man eerst een paar keer een paar uurtjes bij Marion zou blijven zodat mama kon wennen. Nou geloof me dat wennen was erg snel want Marion is een hartelijk, no nonsens persoon met het hart op de juiste plek. Wanneer er iets is kun je het altijd met haar bespreken om samen tot een oplossing te komen. Ik zou Marion zeker aanraden!

 • Augustus 2017 Esther is een Vriend

  Mijn dochter heeft 3 jaar bij marion in de opvang gezeten en altijd met plezier. Marion is erg betrokken en denkt met je mee
  Toen ze hoorde dat mijn dochter koemelk allergie had heeft ze gelijk van alles opgezocht om der zelf meer over te weten te komen. Ik vond de betrokkenheid heel erg fijn. Ook altijd aardig en geïnteresseerd. Echt een fijne gastouder

Locatie

Gastouder Den Haag, 's-Gravenhage, Zuid-Holland

In contact komen

/uur

€ 0,00 x 1u
€ 0,00

Contact Marion

Deel dit profiel

In contact komen