Gastouder Rotterdam: Chadassa
> 10 jaaroppaservaring
27 jaaroud
markeer favoriet

Hallo, ik ben Chadassa!

Beste ouders,

mijn naam is Chadassa en ik ben momenteel in overleg, beperkt, beschikbaar als gastouder of oppas.

Na de PABO, afgestudeerd in onderwijs aan kinderen met een beperking, ben ik werkzaam geweest in de kinderopvang, op een peuterspeelzaal en als gastouder.

Gezinnen met een bijzondere (pedagogische) vraag, of kinderen met een beperking zijn bij mij van harte welkom. Maar reageer gerust als mijn profiel je om andere redenen aanspreekt!

Als gastouder/oppas stel ik duidelijke grenzen, bied ik structuur, een duidelijke dagritme en ben ik betrouwbaar/consequent in mijn handelen. Binnen deze structuur krijgen kinderen van mij veel ruimte om de wereld te ontdekken, te helpen met dagelijkse zaken en om "zelf te doen". Ik ben aanwezig om hulp te bieden en de veiligheid te garanderen.

Ik heb ervaring met vrijwel alle leeftijden. Met heel jonge kinderen vanaf 8 weken ervaring zowel thuis als op de kinderopvang (ervaring op babygroepen, dus ook met meerdere baby's tegelijk). Via onderwijs, peuterspeelzaal en kinderopvang heb ik gewerkt met kinderen van 2 tot 14 jaar in allerhande situaties en omgevingen.

Vrij spel en vanuit dat spel de wereld in een eigen tempo ontdekken staat bij mij voorop. Voor kinderen die daar aan toe zijn heb ik voldoende bagage om extra uitdagingen te bieden.

Ik knutsel graag met de kinderen en houd van voorlezen en zingen (hoewel ik a-muzikaal ben). Ook ga ik graag naar buiten, bos/park/speeltuin/kinderboerderij.

Als gastouder ben ik te vinden via Gastouderland. Ik sta ook ingeschreven bij de KVK als professioneel oppas. Dagen en tijden graag in overleg. Een persoonlijke klik met jullie als ouders vind ik heel belangrijk.

Bijzonderheden

 • Bekend met antroposofie/vrije school
 • Creatief
 • EHBO diploma
 • Huishoudelijke klusjes
 • Ik heb een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag)
 • Knutselen
 • Koken
 • Voorlezen

Talen waarin ik kan oppassen

 • Nederlands

Opleidingen

 • Pabo

Direct contact

Beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Beschikbaar
Niet beschikbaar

Reviews (0)

Nog geen reviews ontvangen.

Referenties (2)

 • Myrthe
  · Januari 2017
  • Chadassa is gedurende 7 maanden de vaste oppas geweest van onze dochters van nu 10 maanden en 3 jaar oud. Chadassa is betrokken en betrouwbaar. Ze heeft voor onze beide dochters goed gezorgd, ze had geen moeite met een snel-overprikkelde baby of peuterpuber. Wij gingen altijd met een gerust hart de deur uit.
   Chadassa zorgde twee volle dagen per week voor onze dochters en deed naast liedjes zingen, boekjes voorlezen en lekker naar buiten ook leuke knutselwerkjes met onze oudste dochter (waar we als ouders vaak niet aan toekomen). Onze kinderen zijn erg blij met Chadassa en zullen haar zeker gaan missen. Helaas moeten we vanwege een verhuizing afscheid gaan nemen.
   We raden Chadassa zeker aan als oppas!

   Myrthe is een Vriend

 • Carol
  · Maart 2016
  • Chadassa was onze oppas gedurende 2 jaar (tot wij eind december 2015 verhuisden naar België). Zij zorgde heel goed voor onze zoon en dochter tussen de leeftijd van 2 en 4 jaar. Zij ging onze kindjes ophalen van de creche en bracht ze naar ons thuis waar ze de kindjes eten gaf, in bad stak en met hen speelde, zong en voorlas. Chadassa is een betrouwbare, correcte & stipte oppas op wie je kan rekenen. Voor ze bij ons kwam oppassen werkte ze in een kinderdagverblijf/peuterspeelzaal wat haar de nodige professionele ervaring gaf . Wij raadden Chadassa zeker aan als oppas.

   Carol is een Vriend

In contact komen

Over mij als gastouder

Geslacht Vrouw
Rookt Nee
Heeft zelf kinderen Nee
Rijbewijs Nee
Geregistreerd gastouder Ja
LRKP nummer 227319060
Leeftijd 27
Ervaring met oppassen > 10 jaar
Voorkeur oppaslocatie Bij gezin thuis
Als favoriet opgeslagen 4 keer

Verificaties

E-mailadres
Geverifieerd
Telefoon
▒▒▒▒▒▒▒▒ 44
Referenties
2 Referenties

Activiteiten

Beantwoorde berichten 100%
Gemiddelde reactietijd 23 uur
Lid sinds Maart 2016
Laatste activiteit