Hallo, ik ben Danielle hofma!

Gastouderopvang 'Nyne'

Ik ben Danielle Hofma, 13 jaar geleden ben ik begonnen als gastouder, toen er een naam bedacht moest worden was dat niet zo heel moeilijk. Ik heb 2 prachtige dochters en ik heb hun namen gecombineerd. De oudste van 16 heet Nynke en de jongste van 14 heet Anine. Dan krijg je ny ( eerste twee letters) en ne (laatste twee letters), samen vormen ze Nyne.

Zoals ik al..

EHBO-diploma
Niet-roker
Rijbewijs
Auto

Beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond

Ervaring met leeftijd(en)

Baby
Peuter
Kleuter
Lagere school
Tiener

Over mij als gastouder

Geslacht Vrouw
Heeft zelf kinderen Ja
Als favoriet opgeslagen 8 keer
Voorkeur oppaslocatie Bij oppas thuis
Geregistreerd gastouder Ja
LRKP nummer 118247530

Bijzonderheden

 • Creatief
 • Knutselen
 • Opvang op maat, wat past bij het kind

Opleidingen

 • MBO Onderwijsassistent
 • Spw-3 kinderopvang en gehandicaptenzorg

Talen waarin ik kan oppassen

 • Nederlands
 • Engels

Reviews

Wanneer je contact hebt gehad met deze gebruiker, dan is dit de plek waar je review zal verschijnen.

11 Referenties

 • November 2018 Sanne is een Vriend

  Wij hebben Danielle via een site voor Gastouders gevonden. Haar profiel heeft ons ontzettend aangesproken. Allereerst heeft het contact via een (voor Danielle) onbekend bemiddelingsbureau ervoor gezorgd dat het niet helemaal goed liep. Hoe eigenwijs ik was, heb ik haar zelf weten te benaderen en hebben we elkaar gelukkig gevonden. Er was meteen een klik tussen ons. Onze zoon komt vanaf zijn vierde maand iedere donderdag bij Danielle. Hij is er altijd welkom, ze is ontzettend flexibel. Danielle is erg creatief, dus onze zoon komt geregeld met iets leuks thuis. Ja ..zelfs met de allerkleinste weet ze iets in elkaar te zetten. Als ouder smelt je natuurlijk bij al die knutsels van je kind. Onze zoon is best een pittig kind (is mij verteld ;-)), maar ze heeft alle geduld met hem. Danielle houdt van regelmaat, op vaste tijden is het tijd voor fruit en drinken, etenstijd en naar wens van het kind gaan ze lekker naar bedje. Inmiddels is hij ruim ander half jaar oud en heeft zowel onze zoon als wij als ouders, aan Danielle een ontzettend lieve, geduldige, kundige gastouder.

 • November 2018 Kim is een Vriend

  Afgelopen 2 jaar is mijn zoontje elke vrijdag met heel veel plezier bij Danielle geweest!

  Na een leuk en spontaan intakegesprek hadden wij direct een goed gevoel over Danielle en haar manier van werken! Dit bleek helemaal waar te zijn! Sam vond het de eerste paar keren erg eng maar Danielle heeft hem snel gerust weten te stellen en hij gaat nu met een grote lach al zwaaiend naar binnen! Danielle houdt je gedurende de dag op de hoogte hoe het gaat en stuurt ook leuke foto’s. Dat geeft zeker in het begin een gerustellend gevoel!

  Ook als je een keer een dag wilt ruilen denkt Danielle altijd met je mee en is dat vaak geen probleem!

  Al met al een echte aanrader als je op zoek bent naar een kleinschalige, gezellige en warme opvang!

 • Oktober 2018 Nely is een Vriend

  Onze dochter Kristel heeft 1 jaar bij Daniëlle in de opvang gezeten en ze ging altijd met veel plezier. Ze is pas op haar derde naar Daniëlle gegaan maar achteraf hadden we haar veel eerder daar in de opvang moeten doen ipv het kinderdagverblijf. Bij Daniëlle is het heel huiselijk en gezellig. Er worden leuke knutsels gemaakt en elke keer staat er een leuk verhaaltje in het schrift. Dat blijft ook leuk om terug te lezen. Ik kan Daniëlle dan ook van harte aanraden als gastouder!!

 • Juli 2017 Lianne van de scheur is een Vriend

  7 jaar geleden zijn wij op zoek gegaan naar een betrouwbare gastouder. Eerste contact was direct goed en na een kennismaking waren wij enthousiast. Danielle is een betrouwbare oppas en in overleg hebben wij altijd alles fijn kunnen regelen. Ook nadat onze dochter naar school ging, was dit prima te regelen. Flexibel, open en eerlijk. Kinderen komen vaak met leuke knutselwerkjes thuis. Wat wil je nog meer?

 • Juli 2017 Anne is een Vriend

  Onze jongens komen nu een half jaar bij Danielle en hebben het er heel erg naar hun zin. De oudste komt na school en de jongste de hele dag.
  Danielle houdt je goed op de hoogte van de dag en stuurt regelmatig leuke foto's en/of filmpjes.
  Nog een heel positief punt aan Danielle is dat ze echt enorm flexibel is en altijd meedenkt in oplossingen.
  Kortom: Een gastouder waar wij meer dan tevreden over zijn!

Activiteiten

Lid sinds Januari 2017
Laatste activiteit
Beantwoorde berichten 100%
Gemiddelde reactietijd 2 uur

Verificaties

E-mailadres
Geverifieerd
Telefoon
▒▒▒▒▒▒▒▒ 25
Facebook
333 Vrienden

Locatie

Gastouder Tiel, Tiel, Gelderland

In contact komen

Gemiddeld tarief voor 1 kind

€ 5,50/uur

Deel dit profiel