Hallo, ik ben Chantelle!

Automatische vertalingen kloppen misschien niet helemaal.

Ik ben geboren in Zuid-Afrika en spreek afrikaans, engels en nederlands. Ik bied opvang bij mij thuis waar genoeg tijd en ruimte is voor spelen, vandaar de naam " Altijd Speeltijd" .

Tijdens de afgelopen 10 jaar waarin ik als gastouder werkzaam ben geweest, heb ik heel veel plezier gehad in het verzorgen van kinderen en om samen met ze te spelen. Ik geniet er van om ze te zien..

EHBO-diploma
Niet-roker
Rijbewijs
Auto

Beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond

Ervaring met leeftijd(en)

Baby
Peuter
Kleuter
Lagere school
Tiener

Over mij als gastouder

Geslacht Vrouw
Heeft zelf kinderen Ja
Als favoriet opgeslagen 2 keer
Voorkeur oppaslocatie Bij oppas thuis
Geregistreerd gastouder Ja
LRKP nummer 113570995

Bijzonderheden

 • Creatief
 • Voorlezen
 • Ik heb een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag)
 • Knutselen met thema

Opleidingen

 • HAVO
 • MBO Zorg en Welzijn
 • High School
 • Het (h)erkennen van een ontwikkelingsvoorsprong bij het jonge kind
 • Omgaan met vermoedens van kindermishandeling

Talen waarin ik kan oppassen

 • Nederlands
 • Engels

Reviews

Wanneer je contact hebt gehad met deze gebruiker, dan is dit de plek waar je review zal verschijnen.

3 Referenties

 • Januari 2017 Selma is een Vriend

  Chantelle heeft 3-3,5 jaar op Mijn zoon Riley en dochter Aaliyah gepast. Soms had ik voor spoed een aantal extra uurtjes nodig of ik wilde de kinderen een half uurtje eerder brengen en dit was geen probleem voor haar, wat erg fijn was. De kinderen waren altijd blij als ze weer naar Chantelle toe konden gaan. Ze heeft een groot stuk in de woonkamer ingericht voor de kinderen waar ze kunnen spelen. Ze houdt de ontwikkeling bij en zorgt dat ze steeds meer uit hunzelf halen. Ze is in de 3-3,5 jaar tijd dat ik mijn kinderen bracht nog nooit ziek geweest. De kinderen vinden het jammer dat ze niet meer naar Chantelle toe gaan, maar het was tijd voor de basisschool. Ik ben zeer tevreden en mocht ik ooit nog een kleintje krijgen weet ik bij wie ik mijn kleine zou gaan plaatsen! Opzoek naar een flexibele, lieve, professionele oppas dan moet je bij Chantelle zijn.

 • December 2015 Marijke is een Vriend

  Chantelle past al ruim 2,5 jaar op onze zoon en sinds een maand ook op onze dochter. We zijn erg tevreden over haar. Chantelle is betrouwbaar en flexibel. Ze biedt veel structuur en is duidelijk naar de kinderen, waardoor de regels bij haar niet anders zijn dan thuis. Daarnaast besteedt ze veel tijd aan knutselen, buiten spelen en educatieve spellen. Van verjaardagen en feestdagen maakt ze altijd iets bijzonders. Onze kinderen gaan met veel plezier naar haar toe en wij laten ze met een zeer goed gevoel bij Chantelle achter.

 • December 2015 Pauline is een Vriend

  Chantelle past op onze babyzoon vanaf augustus. Hij is daar 2 dagen in de week, samen met 2 tot 4 andere (jonge) kinderen. Hij heeft het - voor zover wij dit kunnen beoordelen - prima naar de zin. Hij vermaakt zich prima met de andere kinderen. Het is er altijd schoon en Chantelle heeft de voorkamer helemaal ingericht voor de kinderen. Een minpunt is dat ze op de eerste verdieping woont (met steile trap) maar ze gaat toch regelmatig met de kinderen naar buiten. Er is veel keus aan speeltuinen in de directe omgeving. Ze maakt er geen probleem van als je een dag wilt ruilen of andere uren wilt. Via p is ze heel direct bereikbaar.

Activiteiten

Lid sinds Maart 2014
Laatste activiteit

Verificaties

E-mailadres
Geverifieerd
Telefoon
▒▒▒▒▒▒▒▒ 00

Locatie

Gastouder Vlaardingen, Vlaardingen, Zuid-Holland

In contact komen

Gemiddeld tarief voor 1 kind

€ 6,00/uur

Deel dit profiel