Hallo, ik ben Jennifer!

Jenny's Kleine Kring

Ik ben Jennifer. Getrouwd en met 2 volwassen kinderen die alleen in het weekend thuis zijn. We zijn allemaal gek op kinderen. Zelf heb ik al mijn hele leven een passie voor kinderen. We wonen in Wageningen aan een kindvriendelijk plein waar kinderen lekker buiten kunnen spelen.
In het verleden heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt. Als administratief medewerker...


Talen waarin ik kan oppassen

 • Nederlands
 • Engels
 • Frans

Opleidingen

 • MBO Zorg en Welzijn
 • Kinder EHBO

Beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond

1 Review

 • Maart 2018

  We zijn nog niet begonnen bij Jennifer, maar tot nu toe gaat de communicatie heel goed. Jennifer is erg meedenkend en flexibel, erg fijn! We hebben er vertrouwen in dat het helemaal goed gaat komen.

  Reactie Jennifer Mei 2018

  Het gaat tot nu toe prima. Ellen is betrouwbaar en communiceert goed. En haar dochter voelt zich gelukkig thuis bij mij.

3 Referenties

 • Viviane en Robert is een Vriend Februari 2018

  Jennifer Nyagbe took care of Pedro (our son – age 1 year and 6 months until 2 years and 3 months) for approximately 9 months. As we are both foreigners, Jennifer not only took care of Pedro but, with lots of love and professionalism, also taught him Dutch language and culture. She is a very nice, firm and experienced person, and she really knows how to engage and interact with, and develop, young children. Pedro was very happy with her and the other children and he developed emotionally and cognitively extremely well with her. We had good communication with Jennifer so we never had any misunderstandings or problems. We definitely recommend her services!
  Viviane and Robert

 • Martijn is een Vriend Februari 2017

  Jennifer is een fijne gastouder. Ze gaat op een hele prettige manier om met de kinderen, altijd positief rustig en vriendelijk. Jennifer gaat altijd met de kinderen naar buiten wanneer het mogelijk is wat ik enorm waardeer. Er is genoeg speelgoed in huis zodat ze genoeg te spelen hebben. Er wordt bij de overdacht altijd verteld hoe de dag verlopen is dit zijn prettige gesprekken over Roans verloop van de dag en zijn ontwikkeling. Ze heeft aandacht voor de behoefte van de kinderen en weet ook duidelijke grenzen te stellen. Roan heeft een fijn en veilig jaar bij Jennifer gehad waar hij goed en liefdevol verzorgd is.

 • Juliane is een Vriend Februari 2017

  Jennifer zorgde voor de dagelijkse opvang van onze zoon vanaf 6 maanden tot zijn tweede verjaardag. We hebben geen seconde getwijfeld of onze zoon in goede handen was. Haar vriendelijke en liefdevolle manier van het verzorgen en leren gaat gepaard met veel lachen, zang, dans en heerlijk buiten spelen. Ze is heel goed in staat om de behoefte van het kind aan te voelen en hierop te reageren. Daan ging altijd met plezier naar de gastouder en wilde soms moeilijk mee naar huis omdat hij het er zo naar de zin had. Daan heeft duidelijk laten blijken te genieten. Deze gastouder was voor ons meer dan alleen een dagopvang en we hebben er dan ook een goede vriendschap aan over gehouden.
  Juliane en Alexander, ouders van Daan

Over mij als gastouder

Geslacht Vrouw
Rookt Nee
Heeft zelf kinderen Ja
Rijbewijs Nee
Auto Nee
Geregistreerd gastouder Ja
LRKP nummer 225232571
Leeftijd 53
Ervaring met oppassen > 10 jaar
Voorkeur oppaslocatie Bij oppas thuis
Als favoriet opgeslagen 7 keer

Verificaties

E-mailadres
Geverifieerd
Telefoon
▒▒▒▒▒▒▒▒ 70

Activiteiten

Beantwoorde berichten 100%
Gemiddelde reactietijd 9 uur
Lid sinds Augustus 2016
Laatste activiteit

Deel dit profiel

In contact komen

Locatie

Woonplaats Gastouder Wageningen
Provincie / regio Wageningen, Gelderland
Wijk Gastouder Wageningen Stedelijk gebied
Buurt Gastouder Buitenwijk Wageningen-Noordwest

Op de kaart