Hallo, ik ben Jennifer!

Ik ben Jennifer. Getrouwd en met 2 volwassen kinderen. Een gezellig gezin waarin we allemaal gek zijn op kinderen. Zelf heb ik al mijn hele leven een passie voor kinderen. We wonen in Wageningen aan een kindvriendelijk plein waar kinderen lekker buiten kunnen spelen.
In het verleden heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt. Als administratief medewerker bij onder andere de Het Talen Centrum van Wageningen Universiteit en het voormalige WICC. Verder heb ik gewerkt in de catering en in de zorg. Tussendoor heb ik altijd veel op kinderen gepast. Kinderen komen altijd graag bij mij over de vloer. Al bijna twee jaar werk ik als gastouder.
Als gastouder neem ik voor ieder kind lekker de tijd en geef ik ze veel aandacht. Natuurlijk krijgen ze ook volop de ruimte om zelf dingen te ontdekken. Ik ga veel naar buiten met de kinderen. Daar valt van alles te zien en te beleven. Ze leren hun omgeving kennen en ook wat ze zelf allemaal kunnen. Het is leuk om te zien hoe ze op elkaar reageren en op andere kinderen die ze buiten zien. Ontdekken gaat soms met vallen en opstaan. Daar krijgen kinderen ook de ruimte voor, maar natuurlijk heb ik ook altijd een troostende knuffel klaar. Ik vind het heerlijk om de kinderen veel vrolijkheid te bieden en veel met ze te lachen. In huis heb ik allerlei soorten speelgoed voor de kinderen en natuurlijk lees ik ook voor.
Kinderen voelen zich altijd heel snel thuis bij mij

Talen waarin ik kan oppassen

 • Engels
 • Frans
 • Nederlands

Opleidingen

 • Kinder EHBO
 • MBO Zorg en Welzijn

Beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond

Reviews (0)

Wanneer je contact hebt gehad met deze gebruiker, dan is dit de plek waar je review zal verschijnen.

Referenties (2)

 • Martijn is een Vriend Februari 2017

  Jennifer is een fijne gastouder. Ze gaat op een hele prettige manier om met de kinderen, altijd positief rustig en vriendelijk. Jennifer gaat altijd met de kinderen naar buiten wanneer het mogelijk is wat ik enorm waardeer. Er is genoeg speelgoed in huis zodat ze genoeg te spelen hebben. Er wordt bij de overdacht altijd verteld hoe de dag verlopen is dit zijn prettige gesprekken over Roans verloop van de dag en zijn ontwikkeling. Ze heeft aandacht voor de behoefte van de kinderen en weet ook duidelijke grenzen te stellen. Roan heeft een fijn en veilig jaar bij Jennifer gehad waar hij goed en liefdevol verzorgd is.

 • Juliane is een Vriend Februari 2017

  Jennifer zorgde voor de dagelijkse opvang van onze zoon vanaf 6 maanden tot zijn tweede verjaardag. We hebben geen seconde getwijfeld of onze zoon in goede handen was. Haar vriendelijke en liefdevolle manier van het verzorgen en leren gaat gepaard met veel lachen, zang, dans en heerlijk buiten spelen. Ze is heel goed in staat om de behoefte van het kind aan te voelen en hierop te reageren. Daan ging altijd met plezier naar de gastouder en wilde soms moeilijk mee naar huis omdat hij het er zo naar de zin had. Daan heeft duidelijk laten blijken te genieten. Deze gastouder was voor ons meer dan alleen een dagopvang en we hebben er dan ook een goede vriendschap aan over gehouden.
  Juliane en Alexander, ouders van Daan

In contact komen

Over mij als gastouder

Geslacht Vrouw
Rookt Nee
Heeft zelf kinderen Ja
Rijbewijs Nee
Geregistreerd gastouder Ja
LRKP nummer 225232571
Leeftijd 53
Ervaring met oppassen > 10 jaar
Voorkeur oppaslocatie Bij oppas thuis
Als favoriet opgeslagen 2 keer

Verificaties

E-mailadres
Geverifieerd
Telefoon
▒▒▒▒▒▒▒▒ 70

Activiteiten

Beantwoorde berichten 100%
Gemiddelde reactietijd 6 uur
Lid sinds Augustus 2016
Laatste activiteit

Op de kaart

Locatie

Woonplaats Gastouder Wageningen (6708)
Provincie/regio Wageningen, Gelderland
Wijk Gastouder Wageningen Stedelijk gebied
Buurt Gastouder Buitenwijk Wageningen-Noordwest