Gastouderbureau in Burgerveen: Stichting D-Support
Gastouderbureau in Burgerveen: Stichting D-Support

Stichting D-Support

Gastouderbureau in Burgerveen: Stichting D-Support

Stichting D-Support

Gezocht: Oppas+plus! Wil je (leren) oppassen bij kinderen met diabetes type 1? Kom ons helpen! Stichting D-Support zoekt geschikte oppas voor gezinnen waar een van de kinderen diabetes type 1 heeft. Zodat ouders niet 24/7 aanwezig hoeven zijn en af en toe adempauze hebben. De stichting streeft naar leuke (diabetes-)oppas voor alle kinderen in Nederland. Jij kunt die waardevolle aanwinst zijn voor..

Gezocht: Oppas+plus! Wil je (leren) oppassen bij kinderen met diabetes type 1? Kom ons helpen! Stichting D-Support zoekt geschikte oppas voor gezinnen waar een van de kinderen diabetes type 1 heeft. Zodat ouders niet 24/7 aanwezig hoeven zijn en af en toe adempauze hebben. De stichting streeft naar leuke (diabetes-)oppas voor alle kinderen in Nederland. Jij kunt die waardevolle aanwinst zijn voor onze oppaspool. Iemand waar ouders hun kind met een gerust hart aan kunnen toevertrouwen. De inzet hangt af van jouw mogelijkheden en van de aanvragen, dus het kan heel af en toe zijn of op regelmatige basis. Natuurlijk moet het ook 'klikken'. Oppassen bij een kind met diabetes vraagt iets extra's van je. Een indruk van een kind met diabetes kun je krijgen op . bij "bekijk mijn dag". Als je dit prachtige werk wilt doen krijg je een goede toerusting: een e-learning van 2 uur (gratis) en een VOG. Ben je 16+, en spreekt dit je aan dan vernemen we het graag, informatie vragen verplicht tot niets. Groetjes van Danielle en van Guusje, coördinator van Stichting D-Support. Hopelijk tot ziens.


Voor je eigen veiligheid en bescherming, communiceer en word alleen betaald via Babysits. Deel nooit persoonlijke informatie zoals ID-documenten en bankgegevens met iemand die je nog nooit hebt ontmoet. Meer informatie


0 Reviews

Het spijt ons, wij kunnen je verzoek momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op als het probleem aanhoudt.

Wanneer je contact hebt opgenomen met dit lid, wordt je review hier weergegeven.


0 Referenties

Het spijt ons, wij kunnen je verzoek momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op als het probleem aanhoudt.

Wanneer je een referentie-uitnodiging van het lid hebt ontvangen, wordt je referentie hier weergegeven.


Bezig met laden...

Stichting D-Support heeft verstrekt

Stichting D-Support heeft een officieel identiteitsbewijs verstrekt. Meer informatie
E-mailadres
Telefoonnummer
▒▒▒▒▒▒▒▒ 49
LinkedIn-account

Activiteiten

Lid sinds
September 2017
Laatste activiteit
Beantwoorde berichten
-
Gemiddelde reactietijd
-
Boekingen
0
Herhaal boekingen
0

Deel dit profiel


Ontdek andere opties in en rondom Burgerveen


Meld je gratis aan

In contact komen

In contact komen

Welkom bij Babysits

Inloggen of aanmelden