Hallo, ik ben Jenny!

Hallo mamma's en/of pappa's,

Mijn naam is Jenny Coppens, ik ben 58 en zelf moeder van 2 prachtige dochters van 21 en 30.
Ik heb veel ervaring met kinderen van baby's tot pubers.
Het omgaan met en het verzorgen van kinderen vind ik heel leuk, hun spontaniteit hartverwarmend!
Ik ben erg geduldig, zorgzaam, liefdevol en flexibel. Ook ben ik creatief en ondernemend, en vind het heel fijn om met ze te knutselen, zingen en dansen. Ook wandelen en uitstapjes maken naar speeltuin, kinderboerderij, zwembad en dierentuin is natuurlijk heerlijk. Een boodschapje doen, eten verzorgen en wat huishoudelijke klusjes is geen probleem voor me.
Graag hoor ik van jullie,
groet, Jenny


Bijzonderheden

 • Huiswerkbegeleiding
 • Eindeloos geduld
 • Huishoudelijke klusjes
 • Voorlezen
 • Knutselen
 • Rijbewijs + auto
 • Ook dierenvriend/dus ook hond uitlaten ☺

Talen waarin ik kan oppassen

 • Nederlands
 • Engels

Opleidingen

 • MBO

Beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond

1 Review

 • September 2017

  Jenny is a nice person and very flexible, we all love her and the kids are looking forward for her to come the next day.

2 Referenties

 • April 2016 Nowak is een Vriend

  Jenny heeft op mijn dochters, (in het begin 7 maanden en 9 jaar oud) opgepast, van september 2014 tot maart 2016. Dit deed ze 3 dagen per week.

  Als moeder heb ik haar als een hartelijke, eerlijke en betrouwbare persoon ervaren. Ze kan zeer goed een balans vinden tussen zelfstandig beslissingen nemen, dagelijkse organisatie en tegelijkertijd inspelen op de regels en opvoeding die wij zelf als ouders uitgezet hadden. Ze heeft veel eigen initiatief, zo is ze met mijn jongste dochter regelmatig naar een speelotheek en kinderboerderij gegaan en in de vakanties bedacht ze leuke uitjes om met allebei de kinderen te doen. Hierin was veel afwisseling, van ravotten in de natuur, tot musea bezoek. Ook zwemmen en dierentuin bezoek was favoriet.

  Wat ikzelf altijd heel belangrijk vond was, dat de communicatie met Jenny zeer prettig en direct was.

  Met beide kinderen heeft Jenny zeer goed contact gehad. In de ochtend begroete de kleine haar altijd enthousiast met een dikke knuffel en ik vond het fijn om het huis te kunnen verlaten met het gevoel dat ze in goede handen was. Jenny heeft veel geduld en aandacht voor de kinderen. Ze gaat met de kinderen liefdevol en tegelijk consequent om. Ze was zowel voor de jongste als voor de oudste een echte vertrouwenspersoon.

  Jenny heeft met de kleine veel buiten gespeeld, wat ze ook zeer leuk vond. Ze gingen iedere dag naar de speeltuin, voerden vogels, wandelden in het park. Soms hebben ze onderweg ook nog kleine boodschappen gedaan. Ook haalde Jenny mijn oudste dochter op van de school en ging met haar een keer per week naar de tennisles. Regelmatig kookte Jenny ook voor ons en we vonden het altijd echt lekker 

  We hebben tot nu toe een hartelijk contact met Jenny en mijn beide dochters zijn steeds nog dol op haar.
  Jenny Coppens is een zeer liefdevolle betrouwbare oppas en ik beveel haar van harte aan.

 • April 2016 Stefani is een Vriend

  Ik ken Jenny al meer dan 10 jaar, zij is een goede vriendin. Wij zien elkaar regelmatig, en zijn net terug van een gezamenlijke reis.

  Jenny is een warme, liefdevolle persoon. Ik waardeer haar humor, betrouwbaarheid en integriteit. In de omgang met kinderen is Jenny geduldig en betrokken. Zij is ondernemend en zit nooit de hele dag thuis met de kinderen, daarbij is zij creatief in het bedenken van leuke activiteiten. Ik zou haar zonder enige twijfel aanbevelen als oppas!

Over mij als oppas

Geslacht Vrouw
Rookt Nee
Heeft zelf kinderen Ja
Rijbewijs Ja
Auto Nee
Leeftijd 60
Ervaring met oppassen > 10 jaar
Voorkeur oppaslocatie Bij gezin thuis
Als favoriet opgeslagen 48 keer

Verificaties

E-mailadres
Geverifieerd
Telefoon
▒▒▒▒▒▒▒▒ 75

Activiteiten

Beantwoorde berichten 78%
Gemiddelde reactietijd 16 uur
Lid sinds Juli 2014
Laatste activiteit

Deel dit profiel

In contact komen

Locatie

Woonplaats Oppas Amsterdam
Provincie / regio Amsterdam, Noord-Holland

Op de kaart