Oppas Arnhem: Dirk Berendsen
0 - 1 jaaroppaservaring
26 jaaroud

Hallo, ik ben Dirk Berendsen!

Geachte heer/mevrouw,

Dit is mijn baan dacht ik toen ik de vacature oppas zag. Met veel interesse heb ik de vacature gelezen. Aan de hand van deze motivatiebrief solliciteer ik graag op deze baan.

Mijn naam is Dirk Berendsen, ik ben 26 jaar oud en woon in Arnhem. Op dit moment heb ik mijn studie Communicatie & Multimediadesign op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen afgerond en ben ik op zoek naar een baan. Mijn interesses liggen binnen het onderwijs/creatief en werken met kinderen.

Mijn opleiding heb ik gekozen aan de hand van mijn interesse. Om mij heen hoorde ik altijd dat ik goed met kinderen kon. Hierdoor heb ik getwijfeld tussen de pabo of de opleiding multimediadesign. Toch heb ik gekozen voor communicatie & multimediadesign maar het scheelde weinig. Tijdens mijn opleiding ben ik erg veel bezig geweest met creativiteit ontwikkelen. In de praktijk ben ik begonnen op verschillende scholen als onderwijs assistent. Kinderen zijn te gek en het voelt erg relax om de dag met hun door te brengen omdat ze erg eerlijk impulsief en speels zijn. Door deze vacature doet mijn hart weer kloppen als een kleine jongen mijn basisschool te hebben.

Oppas spreekt mij enorm aan omdat ik vanaf kinds af aan al de droom had om later een eigen basisschool te beginnen. Door deze vacature lijkt mijn droom een heel klein beetje uit te komen. Ondanks mijn HBO opleiding waarbij vele medestudenten het hogerop zoeken ben ik op zoek naar geluk om mijn leven in plaats van een kantoorbaan.


Met vriendelijke groet,


Dirk Berendsen

Talen waarin ik kan oppassen

  • Nederlands

Opleidingen

  • HBO student

Beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond

Reviews

Wanneer je contact hebt gehad met deze gebruiker, dan is dit de plek waar je review zal verschijnen.

Over mij als oppas

Geslacht Vrouw
Rookt Nee
Heeft zelf kinderen Nee
Rijbewijs Ja
Leeftijd 26
Ervaring met oppassen 0 - 1 jaar
Ervaring met leeftijd(en)
  • Kleuter
  • Lagere school
  • Tiener
Voorkeur oppaslocatie Geen voorkeur
Als favoriet opgeslagen 1 keer

Verificaties

E-mailadres
Geverifieerd
Telefoon
▒▒▒▒▒▒▒▒ 76

Activiteiten

Lid sinds Maart 2018
Laatste activiteit

In contact komen

Locatie

Woonplaats Oppas Arnhem (6811)
Provincie/regio Arnhem, Gelderland
Wijk Oppas Arnhem Centrum
Buurt Oppas Arnhem Markt

Op de kaart