Hallo, ik ben Sanne!

Ik vind oppassen erg leuk. Ik heb al bij verschillende adressen soms opgepast. Doordat ik in de 3e klas van het vmbo stage heb gelopen bij een kinderdagverblijf werd er meteen aan mij gevraagd of ik ook wilde oppassen door een van de ouders. Hun dochter had het namelijk steeds over mij. In het begin heb ik er wel een beetje moeite mee om makkelijk met ouders te praten maar dat veranderd snel en..

EHBO-diploma
Niet-roker
Rijbewijs
Auto

Beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond

Ervaring met leeftijd(en)

Baby
Peuter
Kleuter
Lagere school
Tiener

Over mij als oppas

Geslacht Vrouw
Heeft zelf kinderen Nee
Als favoriet opgeslagen 2 keer
Voorkeur oppaslocatie Bij gezin thuis

Opleidingen

  • MBO
  • Vmbo

Talen waarin ik kan oppassen

  • Nederlands

Reviews

Wanneer je contact hebt gehad met deze gebruiker, dan is dit de plek waar je review zal verschijnen.

1 Referentie

  • Augustus 2018 Karin is een Familielid

    Sanne (mijn dochter) is een lieve en leuke meid die het heel erg leuk vind om met kinderen om te gaan. Sanne komt altijd haar afspraken na en houdt er niet van als anderen dat niet doen. Ze neemt haar verantwoordelijkheid en is een heel betrouwbaar meisje. In de omgang naar volwassenen die ze nog niet zo goed kent is ze in het begin wel wat stilletjes. Na verschillende ontmoetingen gaat dat dan wel steeds beter. Dit betekend niet dat ze niet met kinderen om kan gaan want dat is haar passie. Dit blijkt wel uit het verhaal dat toen Sanne stage liep op een kinderdagverblijf er een meisje het thuis alleen maar over Sanne had en heel graag wilde dat zij kwam oppassen, terwijl die ouders heel veel moeite hadden om een oppas te vinden die dat meisje toe stond
    Dus ondanks dat de verbale communicatie in het begin een beetje stroef zal gaan zou ik Sanne heel graag als oppas willen want ze geniet van kinderen en wil heel graag met ze bezig zijn.

Activiteiten

Lid sinds Augustus 2018
Laatste activiteit
Beantwoorde berichten 100%
Gemiddelde reactietijd 3 dagen

Verificaties

E-mailadres
Geverifieerd
Telefoon
▒▒▒▒▒▒▒▒ 35

Locatie

Oppas Nieuwegein, Nieuwegein, Utrecht

In contact komen

Gemiddeld tarief voor 1 kind

€ 5,00/uur

Deel dit profiel