Hallo, ik ben Moniek!

Hallo, ik ben Moniek ;)

Ik ben op zoek naar een leuk thuis als oppasmoeder voor de namiddagen of avonden. ook kan ik eventueel op de dinsdag en donderdagen in de namiddagen en avonden.

Ik heb 4 jaar lang een oppaskindje gehad ( vanaf 9 mdn tot 4 jaar ) en die is nu verhuisd ver buiten Rotterdam. Ik pas incidenteel op de kinderen van de buren maar dat is niet frequent. Ik mis het contact..

EHBO-diploma
Niet-roker
Rijbewijs
Auto

Beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond

Ervaring met leeftijd(en)

Baby
Peuter
Kleuter
Lagere school
Tiener

Over mij als oppas

Geslacht Vrouw
Heeft zelf kinderen Nee
Als favoriet opgeslagen 3 keer
Voorkeur oppaslocatie Geen voorkeur

Bijzonderheden

 • Creatief
 • Knutselen
 • Spelletjes spelen

Opleidingen

 • MBO
 • MBO Zorg en Welzijn

Talen waarin ik kan oppassen

 • Nederlands
 • Engels

Reviews

Wanneer je contact hebt gehad met deze gebruiker, dan is dit de plek waar je review zal verschijnen.

4 Referenties

 • Augustus 2018 Vic is een Vriend

  Mijn naam is Vic Rijkers en graag vertel ik u over Monique onze oppas voor de kinderen. Naast geduldig, liefdevol, behulpzaam en consequent is zij uiterst betrokken en bovenal betrouwbaar. Kortom ik hoop dat ze niet veel extra gezinnen binnen haalt zodat ze altijd beschikbaar blijft 🤣🤣🤣 Monique TOPPER succes.

 • Augustus 2018 Elysa is een Vriend

  Moniek heeft van 0-3 jaar op mijn dochter gepast en stond zowel overdag als 's avonds en in het weekend voor ons klaar. Moniek is in staat heel goed aan te voelen en te zien wat werkt en niet werkt (bijvoorbeeld als je kind lastig gaat slapen) en past zich heel goed aan je kind aan terwijl ze ook liefdevol consequent is. Amélie vond het een feestje als Moniek er was: drama, fantasiespel, kunstenaars-geknutsel, gezichten schminken en buiten in de natuur (in de stad) op ontdekking gaan.

 • Augustus 2018 Muriel is een Vriend

  Moniek is een enthousiaste en betrokken oppas. Ze past nu alweer bijna twee jaar regelmatig op op onze dochter Lena van nu drie jaar en dat gaat heel goed. Moniek bedenkt altijd iets leuks om samen met Lena te doen, bijvoorbeeld tekenen, dansen of verstoppertje. Ook doet ze haar best om van de dingen die ‘moeten’ zoals tandenpoetsen iets leuks te maken. Moniek voelt verder goed aan wat Lena nodig heeft. Als we thuiskomen krijgen we ook altijd een uitgebreide beschrijving van hoe het met Lena is gegaan en wat ze hebben meegemaakt. Wij kunnen Moniek dan ook zeker aanbevelen. Muriel en Remco

 • Augustus 2018 Sietske de Jong is een Vriend

  Waarom ik Moniek zou aanraden als oppas voor je kind(eren):

  Allereerst omdat Moniek enorm dol op kinderen is, en omdat ze het oppassen echt met plezier doet. Ze kijkt goed naar het individuele kind en maakt op een natuurlijke manier contact. Hierbij is ze liefdevol, creatief en duidelijk. Je kind weet waar hij/zij aan toe is, en jijzelf trouwens ook. Prettig dus dat ze helder is in haar communicatie, zowel in praktisch als pedagogisch opzicht. Ook fijn dat Moniek erg flexibel is, en je haar evt. ook last minute kan vragen om op te passen als je omhoog zit. Als ze kan, dan komt ze. Reageert ook snel op appjes en is duidelijk in haar communicatie qua tijden en prijzen. Verder vind ik het prettig dat ze bij thuiskomt de tijd neemt om even na te praten hoe de oppasavond/dag is verlopen, en bespreekt zij bijzonderheden, stelt vragen over je kind om hem/haar nog beter te kunnen begrijpen. Kortom: Moniek is behalve een goeie en betrouwbare oppas ook een heel fijn mens!

Activiteiten

Lid sinds Juni 2016
Laatste activiteit
Beantwoorde berichten 100%
Gemiddelde reactietijd 4 dagen

Verificaties

E-mailadres
Geverifieerd

Locatie

Oppas Rotterdam, Rotterdam, Zuid-Holland

In contact komen

Gemiddeld tarief voor 1 kind

€ 8,00/uur

Deel dit profiel