Oppaswerk gezocht?

Meer info?

Oppaswerk

Oppaswerk gezocht? Meld je aan en word gevonden door een leuk oppasadres! Hiervoor kun je een profiel aanmaken op onze site. Op jouw profielpagina geef je aan waarom ouders nu juist jou moeten kiezen als oppas, en wat jouw beschikbaarheid is bijvoorbeeld. Ouders kunnen vervolgens op jouw profiel reageren. Jij bepaalt vervolgens zelf of jij wel of niet bij dit oppas adres wilt oppassen.

Nieuw op Oppassen.nl is dat je ook kunt kijken bij de oproepen van ouders die een oppas voor hun kind(eren) zoeken. Zie jij een interessante oproep? Dan kun jij gratis een bericht sturen naar dit oppas adres.

Meer dan 60.000 oppassen gingen je al voor!

Oppaswerk gezocht? Al meer dan 60.000 oppassen hebben zich in de afgelopen 10 jaar bij Oppassen.nl aangemeld. Dit is geheel gratis. Plaats nu ook zelf een profiel en word gevonden door een oppasadres bij jou in de buurt. Oppaswerk vinden was nog nooit zo makkelijk.

Gratis aanmelden

Wat schreven oppassen over deze website?

Roos uit Amsterdam:
"Wat een handige website! Ik kon zelf reageren op oproepen van ouders en had zo snel contact met de oppasadressen!"
Linda uit Delft:
"Binnen een paar dagen had ik al een leuk oppasadres gevonden! Ik pas er nog altijd met veel plezier op."
Lisette uit Utrecht:
"Ik was al een tijdje op zoek naar een extra zakcentje en had al eens naar oppaswerk gezocht. Ik heb nu voor 2 avonden per week oppaswerk gevonden"