Hallo, ik ben Suzanne!

*updated! 10/07/18

Hey, Hallo,

Voor mijn tienerdochter van inmiddels 12 zoek ik een jongedame die het leuk vindt om af een toe een avond/nacht op te passen. Minimale leeftijd is 17 jaar leeftijd dochter.

Even kort over ons: Ik ben zelf alleenstaande moeder en fulltime HBO studente. Daarnaast werk ik soms in de avonden op oproepbasis (bijbaan) maar probeer ik ook weer een beetje een sociaal leven op te pakken nu mijn dochter wat ouder is. Helaas geen familie in de buurt, vandaar tot op oppas aangewezen.

Mijn dochter is een echte tienermeid die houdt van , dansen, bankhangen, veel bezig met het leren van talen (Engels en Spaans). Ook erg creatief dus dingen maken of koekjes bakken passen zeker hier nog in en overdag nog tikkertje speelt en voetbalt (speelt bij buitenboys). Zwemmen doet ze overigens ook graag.

Ik zoek 2 soorten oppas. 1 oppas voor aan huis (op oproepbasis) en 1 logeeradres.

Oproepbasis:
Regelmatig wordt ik, zelf op de dag zelf, gevraagd en soms zelfs uren van te voren om te werken of een activiteit. Oppassen zal dus ook zeer onregelmatig zijn, soms vaak, soms een aantal weken niet.

Tijden oproepbasis en verdiensten:
Oppassen zal altijd in de avonden plaats vinden tussen 18 en 20 uur (start) tot 12/1 uur 's nachts zijn (in praktijk vaak rond 1 uur omdat ik uit Amsterdam moet komen).

De verdiensten zijn € 4,- per uur.

Ook zal het soms zijn dat je moet overnachten (dit is betreft meestal het weekend). Dit zal uiteraard niet de eerste paar keer zijn.

In de nachturen bij overnachting ontvang je € 8,- tussen 12 en 8 ('s nachts) Daarna weer € 4,-. De overnachting en tijden gaan altijd overleg.

Beddengoed wordt van te voren altijd verschoont en je slaapt in een Swiss Sense boxspring inclusief topper (ik vind niet veel in het leven belangrijk, behalve een goed bed :) )

Omdat mijn dochter niet meer zo hulpbehoevend is (je hoeft niet voor te lezen, luiers te verschonen, aankleden etc. waardoor oppassen eigenlijk grotendeels beperkt is voor je aanwezigheid en iemand om mee te kletsen voor mijn dochter, zou het fijn zijn als je wat huishoudelijke kleine taken kan verrichten. Zoals vaatwasser uitruimen, de was ophangen, stofzuigen etc.

Logeeradres:
Doordat ik geen familie in de buurt heb merk ik dat het toch wel lastig is om weg te kunnen. Wellicht dat iemand hier een idee voor heeft of een ruil oppasadres aanbiedt zodat we elkaar kunnen helpen. Of een 24 uur oppas in de buurt. Ik kan hier ongeveer € 60,- per dag voor geven inclusief eten en drinken.

Last but not least: we hebben een zwarte knuffelige je-weet-wel-huiskater dus heb je last van allergie of houd je niet van knuffelen, dan wordt oppassen denk wel lastig :)

Last but not least: mijn dochter is vrij lang, ik wil dit wel vermelden zodat je hier al op voorbereid bent (neemt niet weg dat jij natuurlijk de baas bent :D).

Bedankt voor het lezen. Mocht je een vraag hebben, stel deze gerust!
Alvast bedankt voor je reactie.


Met vriendelijke groet,

Suzanne

Wanneer wij een oppas zoeken

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond

1 Review

  • September 2018

    Suzanne is erg flexibel. Haar dochter is erg leuk, sociaal en in voor een geintje. Je kunt zeker plezier hebben met haar maar luistert ook goed naar je.

Over ons oppasgezin

Soort oppas gezocht
  • Oppas
  • Andere ouder (ouders-helpen-ouders)
Aantal kinderen 1
Leeftijd van kinderen
  • Tiener
Voorkeur oppaslocatie Geen voorkeur
Als favoriet opgeslagen 33 keer

Tarief voor het oppassen

€ 4,00/uur

Verificaties

E-mailadres
Geverifieerd
Telefoon
▒▒▒▒▒▒▒▒ 86
Facebook
307 Vrienden

Activiteiten

Beantwoorde berichten 51%
Gemiddelde reactietijd 1 maand
Lid sinds December 2015
Laatste activiteit

Deel dit profiel

In contact komen

Meld je aan om op dit oppasadres in Almere te reageren (het is gratis).

Locatie

Woonplaats Oppaswerk in Almere
Provincie / regio Almere, Flevoland

Op de kaart