Hallo, ik ben Suzan!

Voor ons dochtertje Anne (met Down Syndroom) zoeken we per mei/juni/juli/aug drie lieve oppassen in de leeftijd van 16-19 jaar (graag MEISJES). We zoeken meisjes die een keer per week na schooltijd komen oppassen. (Even voor de duidelijkheid: we wonen in BUSSUM). Drie van onze oppassen doen in mei 2019 eindexamen en gaan er daarna mee stoppen. De werktijden zijn van 16.30 tot 18.30 uur. Zij..

Wanneer wij een oppas zoeken

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond

Reviews

Wanneer je contact hebt gehad met deze gebruiker, dan is dit de plek waar je review zal verschijnen.

6 Referenties

 • November 2018 Sophie is een Collega

  Ik heb ruim 2 jaar opgepast op Anne, 1 middag in de week en heb dit altijd met veel liefde gedaan. Ik moest helaas stoppen omdat ik ging studeren in Amsterdam. Anne is een lief en vrolijk meisje, die veel aandacht en energie nodig heeft maar je krijgt er ook ontzettend veel energie voor terug. Net als van de familie. Het is een warm gezin die je echt opnemen in het gezin als vaste oppas. Hierdoor kom je nog meer op je plek en weet je ook nog beter wat Anne nodig heeft, en wordt het oppassen ook elke keer leuker. Ook leer je veel van de manier waarop je Anne liefde moet geven maar ook van haar krijgt, en dit is ontzettend dankbaar werk.

 • November 2018 Jiska is een Vriend

  Ik heb een dik jaar iedere week opgepast op Anne. Wegens een studie moest ik dan ook met pijn in mijn hart stoppen.
  Anne is een lief en vrolijk meisje maar vraagt wel veel aandacht en verzorging. Hiervoor krijg je wel altijd veel liefde en knuffels terug van haar. Het leukste vond ik om te merken dat Anne ik en jij Anne steeds beter leert kennen. Hierdoor raak je steeds meer op elkaar ingespeeld en wordt het oppassen ook steeds nog leuker om te doen. Anne wil altijd zingen en na een tijdje krijg je ook “je eigen liedje”. Wanneer jij dit met haar zingt kun je Anne echt zien stralen.
  Suzan en haar gezin hebben mij me echt thuis laten voelen in de tijd dat ik daar opgepast heb en ik ga dan ook graag nog eens terug voor de gezelligheid en om even bij te kletsen.

 • November 2018 Laura is een Vriend

  Ik heb 2 jaar bij Suzan en haar gezin gewerkt. Ik ben gestopt omdat ik ging reizen, had er nog best langer willen werken. Je word niet alleen oppas, maar ook een deel van het gezin. Ze zijn altijd open en vriendelijk, ik voelde me er heel snel thuis. Elke vrijdagmiddag werkte ik er 2 uur. Het was soms pittig, maar je leert ook goed hoe je met Anne om moet gaan en te begrijpen hoe het is om een gehandicapt kind in je omgeving te hebben. Anne was (zeker als ze aan je gewend was) vaak heel vrolijk, je bent altijd met haar aan het zingen. Als ze pannenkoeken mocht eten was het een groot feestje :). Als je op zoek bent naar een vast oppasadresje dat net iets uitdagender is, is dit perfect. Zelf ben ik nog wel eens langs geweest om Anne, haar zusje en natuurlijk Suzan en Ronald weer even te zien.

  Groetjes,

  Laura (19 jaar).

 • Oktober 2018 Anne is een Vriend

  Ik heb 2.5 jaar lang bij de familie Oostwouder gewerkt. Ik verzorgde daar voor 2 uur per week hun dochter Anne. Anne heeft veel aandacht nodig en je moet op een bepaalde manier met haar om kunnen gaan. Ik deed dit met heel veel plezier en heb er ook onwijs veel van geleerd. Je komt terecht in een hele warme familie, die altijd interesse tonen en begrip hebben voor je als je een keertje vanwege omstandigheden niet kan. Ze vertrouwen je en geven je vrijheid.
  Ik raad dit oppas adres zeker aan. Niet alleen help je de familie Oostwouder ontzettend, ook voor jezelf is het een heel mooi en waardevol baantje.

 • Oktober 2018 Nadia is een Familielid

  In mijn studententijd heb ik met veel plezier als bijbaantje op mijn nichtje Anne gepast. Anne is een lief en vrolijk meisje, dat veel zorg nodig heeft, je moet haar goed in de gaten houden. Ik vond het leuk haar regelmatig te zien en zo echt een band met haar op te bouwen en haar ontwikkeling van dichtbij mee te maken. Liedjes zingen vindt ze trouwens erg leuk!
  Al met al een heel fijne werkplek en een gezellig gezin!

Over ons oppasgezin

Soort oppas gezocht
 • Oppas
Aantal kinderen 1
Leeftijd van kinderen
 • Peuter
Voorkeur oppaslocatie Bij gezin thuis
Als favoriet opgeslagen 44 keer

Verificaties

E-mailadres
Geverifieerd
Telefoon
▒▒▒▒▒▒▒▒ 95
Facebook
98 Vrienden

Activiteiten

Beantwoorde berichten 100%
Gemiddelde reactietijd 2 weken
Lid sinds April 2017
Laatste activiteit

Deel dit profiel

Locatie

Oppaswerk in Bussum, Gooise Meren, Noord-Holland

In contact komen

Meld je aan om op dit oppasadres in Bussum te reageren (het is gratis).

Aanmelden en reageren