Hallo, ik ben Dorine!

Hoi oppas! Wij zoeken voor onze dochter van 11 jaar iemand die zo nu en dan een avond kan oppassen, soms ook met eten erbij. Onze zoon van 15 jaar is er dan ook, maar die heeft niet echt meer oppas nodig ;) Daarom zoeken we iemand die boven de 20 jaar is, zodat er voldoende leeftijdsverschil is met onze zoon.
We hebben ook een labradoodle hondje (Saar) die af en toe uitgelaten moet worden.
Heb jij af en toe tijd en zin om op te passen, kun je goed met tieners omgaan en ben je vrolijk, flexibel en betrouwbaar? Dan zouden wij graag kennismaken.
Groetjes, Dorine, Rutger, Samuel en Anika

Wanneer wij een oppas zoeken

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond

Leeftijd van kinderen

Baby
Peuter
Kleuter
Lagere school
Tiener

Over ons oppasgezin

Als favoriet opgeslagen 23 keer
Soort oppas gezocht Oppas
Aantal kinderen 2
Voorkeur oppaslocatie Bij gezin thuis

Reviews

Wanneer je contact hebt gehad met deze gebruiker, dan is dit de plek waar je review zal verschijnen.

2 Referenties

  • Januari 2018 Jasmijn is een Vriend

    Via deze website ben ik in contact gekomen met dit leuke gezin en ik heb een jaar lang met veel plezier mogen oppassen op Samuel en Anika. Het is een gezellig en warm gezin dat veel onderneemt. De kinderen zijn heel lief, sociaal en vrolijk en zijn dol op spelletjes. Met Anika kan je trouwens ook heerlijk hele middagen knutselend doorbrengen. Vanwege mijn studie en verhuizing moest ik helaas afscheid nemen van dit leuke gezin, anders was ik graag nog veel langer hun oppas geweest!

  • Januari 2018 Janine is een Vriend

    Ik heb jarenlang als vaste oppas van Sam en Anika gewerkt en het valt eigenlijk nauwelijks 'werken' te noemen, daar is het veel te leuk voor. Sam en Anika zijn heel erg lief en gezellig en zitten zelf vol met ideeën wat ze wel en niet leuk vinden om te doen. Het zijn vrolijke, slimme en zachtaardige kinderen die al best goed zelf weten hoe dingen werken en horen. Het gezin heeft een jonge, springerige en knuffelige hond waar de kinderen dol op zijn en waar je als oppas ook vanzelf van gaat houden. Rutger en Dorine zelf zijn warm en gastvrij en de sfeer in huis is altijd goed. Ik had me in ieder geval geen fijner oppasadres kunnen

Activiteiten

Lid sinds Mei 2015
Laatste activiteit
Beantwoorde berichten 59%
Gemiddelde reactietijd 1 dag

Verificaties

E-mailadres
Geverifieerd
Telefoon
▒▒▒▒▒▒▒▒ 05

Locatie

Oppaswerk in Haarlem, Haarlem, Noord-Holland

In contact komen

Meld je aan om op dit oppasadres in Haarlem te reageren (het is gratis).

Aanmelden en reageren

Deel dit profiel