Hallo, ik ben Sylke!

Plan jij na de zomer een ‘tussenjaar’ en/of heb jij interesse om circa 15-20 uur per week oppaswerk te doen?
Wij zijn een gezinnetje bestaande uit dochterlief van 12 (middelbare school) en twee knappe zonen van 11 en 8, plus ikzelf - mama dus! Samen wonen we in Haarlem. Omdat ik in Amsterdam werk, zoeken we een vaste oppas voor minimaal 1 schooljaar. Ik bied de kinderen graag de veiligheid van niet-constant wisselende gezichten.
Voor maandag(of dinsdag), woensdag en donderdagen van En evt één of twee ochtenden.
Wie komt ons helpen met fietsen van/naar school of sport, lekker (actief) spelen, zorgen voor gezelligheid en soms ook de broodnodige orde, helpen met huiswerk maken, naar buiten gaan en het avondeten koken om samen op te peuzelen?

We zoeken een actieve, flexibele, initiatiefrijke, verantwoordelijke oppas die net zo dol is op humor als wij!

Wanneer wij een oppas zoeken

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond

Leeftijd van kinderen

Baby
Peuter
Kleuter
Lagere school
Tiener

Over ons oppasgezin

Als favoriet opgeslagen 33 keer
Soort oppas gezocht Oppas Gastouder
Aantal kinderen 3
Voorkeur oppaslocatie Bij gezin thuis

Activiteiten

Lid sinds November 2015
Laatste activiteit
Beantwoorde berichten 80%
Gemiddelde reactietijd 1 week

Verificaties

E-mailadres
Geverifieerd
Telefoon
▒▒▒▒▒▒▒▒ 90

3 Reviews

 • Januari 2019

  Sylke is een onwijs lieve moeder die van lachen houdt! De 3 kinderen hebben allemaal een heel eigen persoonlijkheid, spontaan, grappig en af en toe ook ondeugend. Als oppas wordt je snel onderdeel van het gezin wat natuurlijk heel fijn is. De kinderen spelen graag een spelletje maar kunnen zichzelf ook goed vermaken, oppassen wordt hierdoor heel leuk! Elke keer weer een nieuw avontuur met de 3 kinderen! Buiten spelen, kaarten, knutselen, koken, de kinderen vinden veel dingen leuk om te doen waardoor het oppassen ook lekker divers blijft. In huis zijn ook duidelijke regels waardoor er geen discussie ontstaat als er iemand ondeugend is geweest, dit is als oppas heel fijn om te weten waar je staat. Met Sylke is het contact erg fijn en ze staat altijd open om met je verhalen aan te horen! Nooit gedacht dat ik zo een fijn en open oppasgezin zou kunnen vinden!

 • Januari 2019

  Nee hoor ik ben hele dagen beschikbaar gr Nelly

 • Januari 2017

  Nooit gedacht dat ik zelf onderdeel van een (oppas) gezin kan zijn, maar hier kan dat! En op den duur niet als oppas maar als een grote vriendin van alle drie de kinderen. Stuk voor stuk zijn ze uniek en byzonder. Aanpakken mag maar plezier is leuker. Zo ontspannen en op je gemak kan je niet overal zijn. Sylke is open, eerlijk, met je betrokken en laat je gaan. Ze heeft vertrouwen in wat je doet en niks is een probleem. Als je maar open bent, eerlijk en blijft communiceren.

  Wie wil dat nou niet, trots zijn op de dingen die je ze bij brengt en mee geeft. Fouten maken mag en is menselijk, problemen zijn er om aan te pakken en op te lossen. Maar als je over nuchterheid en humor beschikt kom je een heel eind. Extra liefde geven en nemen naast je werk en/of studie, dat is een cadeautje. Hier voel je je thuis, betrokken en leef je mee. Sylke laat je in je waarde en beschikt over een berg humor en een zee vol liefde. Alles om een ontzettend goede moeder, vriendin en mede-collega te zijn.

  Als je ergens op jonge leeftijd enthousiast over kan zijn dan is het wel zorg en verantwoording. Naast dat het je dat geeft, leer je ontzettend veel en kom je ook dichter bij je zelf. Een ideale bijbaan waar je ontzettend veel voor terug krijgt! Je hoeft het geen werken te noemen, want zo zal het niet voelen.

  Het voelt als een bonus broer of zus bij deze kinderen.
  Stel je open en geniet, geen enkele dag is het zelfde en zo moet het zijn.

Locatie

Oppaswerk in Haarlem, Haarlem, Noord-Holland

In contact komen

Meld je aan om op dit oppasadres in Haarlem te reageren (het is gratis).

Aanmelden en reageren

Deel dit profiel

In contact komen