Oppaswerk in Leidschendam: Lucy

Lucy

Oppaswerk in Leidschendam: Lucy

Lucy

Uurtarief
€ 10,00/uur

Beste oppas, Wij zijn een gezin dat bestaat uit 4 personen, waarvan mama, papa, 2 jongens van 4 en 2 jaar oud. Wij zijn op zoek naar een lieve en betrouwbare oppas die op donderdag middag onze zoontje van 4 kan ophalen van school (15.00u.) en vervolgens tot +/- 17.00u. kan oppassen. De afstand van ons huis naar zijn school is nog geen 5 minuten lopen. Onze zoontje houdt van voorgelezen worden,..

Beste oppas, Wij zijn een gezin dat bestaat uit 4 personen, waarvan mama, papa, 2 jongens van 4 en 2 jaar oud. Wij zijn op zoek naar een lieve en betrouwbare oppas die op donderdag middag onze zoontje van 4 kan ophalen van school (15.00u.) en vervolgens tot +/- 17.00u. kan oppassen. De afstand van ons huis naar zijn school is nog geen 5 minuten lopen. Onze zoontje houdt van voorgelezen worden, buiten spelen, hij speelt graag bordspellen en houdt van actieve spellen. Ook vind hij het leuk om naar muziek te luisteren en danst er ook graag op los. Bij behoefte aan rust, zoekt hij wel een rustig plekje op zoals zijn kamer of ligt hij op de bank. Lijkt het je leuk om op onze zoontje te passen en heb je geen moeite onze zoontje 1x week op donderdag van school op te halen, dan zien wij graag je reactie. Liefs, Lucy en Moreau

Kenmerken van de kinderen
  • Energiek
  • Sportief
  • Speels

Aantal kinderen
2
Leeftijd van kinderen
  • Kleuter

Voor je eigen veiligheid en bescherming, communiceer en word alleen betaald via Babysits. Deel nooit persoonlijke informatie zoals ID-documenten en bankgegevens met iemand die je nog nooit hebt ontmoet. Meer informatie

Wanneer wij een oppas zoeken

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Bijgewerkt: 21 juli 2023

Over ons gezin

Soort oppas gezocht
  • Oppas
Voorkeur oppaslocatie
Bij gezin thuis
Talen die wij spreken
  • Nederlands
Als favoriet opgeslagen
14 keer


0 Reviews

Het spijt ons, wij kunnen je verzoek momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op als het probleem aanhoudt.

Wanneer je contact hebt opgenomen met dit lid, wordt je review hier weergegeven.


0 Referenties

Het spijt ons, wij kunnen je verzoek momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op als het probleem aanhoudt.

Wanneer je een referentie-uitnodiging van het lid hebt ontvangen, wordt je referentie hier weergegeven.


Bezig met laden...

Lucy heeft verstrekt

E-mailadres

Activiteiten

Lid sinds
September 2019
Laatste activiteit
Beantwoorde berichten
20%
Gemiddelde reactietijd
1 dag
Boekingen
0
Herhaal boekingen
0

Deel dit profiel


Ontdek andere opties in en rondom Leidschendam


Meld je gratis aan
Oppaswerk in Leidschendam: Lucy
Uurtarief
€ 10,00/uur

Welkom bij Babysits

Inloggen of aanmelden