Hallo, ik ben Eva!

Hallo oppas!
Vind je het leuk om spelletjes te doen, voor te lezen, met huiswerk te helpen, te knutselen, bakken, buiten te spelen, etc?
Heb je ervaring met oppassen? Ben je enthousiast, zorgzaam, lief, maar kan je ook goed grenzen stellen?
Wij hebben 4 meisjes (11, 10, 8 jaar tweeling) op de basisschool en zijn op zoek naar een leuke oppas, bijvoorbeeld een studente die naast de studie op..

Wanneer wij een oppas zoeken

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond

1 Review

  • Augustus 2018

    Een super gezellig gezin om bij op te passen! Met als kids 4 bezige bijtjes die het gezellig vinden samen activiteiten te doen, lekker te kletsen of tv willen kijken op de bank. Over het algemeen een en al gezelligheid met deze 4 lieve meiden om je heen, maar 4 zussen om je heen kan soms wel vragen om een aanpak waarbij jij zelf de grens moet aangeven. Goed en flexibel contact met de ouders zorgt ervoor dat je zelf ook met heel veel plezier bij dit gezin oppast.

1 Referentie

  • Augustus 2018 Madelon Claeijs is een Vriend

    Sinds het tweede of derde jaar van mijn studietijd (2012 of toch 2013, ik twijfel nu zelf ook) heb ik een paar jaar op de kinderen van Eva gepast. Iedere dinsdag was ik met ontzettend veel plezier met de kids in Voorschoten. De kinderen zijn altijd in voor een leuke activiteit: van spelen in de speeltuin, knutselen, watergevechten tot zwemmen en spelletjes spelen bij de Vlietlanden (een groot meer dichtbij het huis van Eva). De kinderen vermaken zich prima zelf en luisteren goed wanneer je daarom vraagt. Eva en Diederik zijn erg flexibel en in de loop der jaren heb ik een goede band met ze opgebouwd. Zelfs nu ik geen oppaswerk meer doe bij het gezin, spreek ik Eva nog regelmatig. Een erg leuk en fijn oppasgezin dus!

Over ons oppasgezin

Soort oppas gezocht
  • Oppas
Aantal kinderen 4
Leeftijd van kinderen
  • Lagere school
Voorkeur oppaslocatie Bij gezin thuis
Als favoriet opgeslagen 8 keer

Verificaties

E-mailadres
Geverifieerd
Telefoon
▒▒▒▒▒▒▒▒ 71

Activiteiten

Beantwoorde berichten 67%
Gemiddelde reactietijd 1 dag
Lid sinds December 2016
Laatste activiteit

Deel dit profiel

Locatie

Oppaswerk in Voorschoten, Voorschoten, Zuid-Holland

In contact komen

Meld je aan om op dit oppasadres in Voorschoten te reageren (het is gratis).

Aanmelden en reageren