Over ons

Over ons

Babysits is een wereldwijde kinderopvang community die ouders en oppassen verbindt

Wij zijn de oppas community

Misschien heb je wel een geweldige oppas om de hoek, of liep je langs een ouder in de supermarkt die een weekend oppas nodig heeft.
Het probleem is dat we niet altijd praten met de mensen die we onderweg tegenkomen, en dit kan het moeilijk maken voor ouders en oppassen om elkaar te vinden.

Wij bij Babysits geloven in een toekomst die eenvoudigere alledaagse oplossingen bevordert.
Dit geloof heeft ons geïnspireerd om kinderopvang veilig, gemakkelijk en betaalbaar te maken door een intuïtief marktplaats platform te creëren die ouders en kinderopvang aanbieders bij elkaar brengt.

Of je er nu één bent of op zoek bent naar een peuterworstelaar, kiekeboe-speler, luier-verwisselaar, zandkasteel bouwer, huiswerkhulp of een kussengevecht houder, wij zorgen ervoor!

Een groeiend wereldwijd netwerk

850.000+
Leden
26.000+
Steden
21+
Landen
Kaart van Nederland

Onze reis

Babysits is in 2008 opgericht door Peter van Soldt. Hij was gemotiveerd door de overtuiging, dat een echt goed kinderopvang platform een zinvolle oplossing biedt, om alledaagse problemen te vereenvoudigen. Het resultaat was een online community voor kinderopvang welk het voor ouders en oppassen makkelijk maakte om contact te maken. Zoek eenvoudig in je buurt, neem contact op en plan afspraken. Het kan niet eenvoudiger!

Meer dan tien jaar later is de community en organisatie van Babysits exponentieel gegroeid. Nu zijn we een toegewijd internationaal team van mensen die zich inzetten om kinderopvang veilig, gemakkelijk en betaalbaar te maken. Samen bouwen wij voortdurend aan een geweldig platform en community voor ouders en oppassen.

Wij hebben honderdduizenden ouders en oppassen verbonden, online en via een mobiele app. Met de nadruk op onze internationale community van gebruikers en onze klantenservice is Babysits nu de makkelijkste manier om kinderopvang diensten en kinderopvang werk te vinden en te plannen.