Wij helpen ouders

Over ons

Over ons

Babysits is opgericht in 2008 en gevestigd in Rotterdam, Nederland. Babysits is een openbare community-marktplaats waar men zichzelf kan presenteren als oppas óf een oppas zoeken - online of vanaf een mobiele telefoon.

Wij helpen ouders door het creëren van de beste ervaring in het zoeken van een oppas of professionele gastouder. Of het nou over kinderopvang voor overdag, 's avonds of in het weekend gaat; Of je nu een oppas, gastouder, gastouderbureau of ouder bent; Babysits brengt mensen met elkaar in contact. Voor elk soort kinderopvang en in meer dan 2.000 steden in Nederland. En met een perfecte klantenservice en een groeiende gebruikerscommunity is Babysits de makkelijkste manier voor mensen om kinderopvang te zoeken of zich aan te bieden als oppas.

Babysits stelt zich tot doel om via internet vraag en aanbod betreffende incidentele particuliere kinderopvang bij elkaar te brengen. Wij zijn geen gastouderbureau. Babysits kan geen verantwoordelijkheid accepteren voor de geselecteerde kandidaten/ouders ten aanzien van de uiteindelijke kwaliteit van hun werkzaamheden en/ of betrouwbaarheid. Je maakt zelf een (voor)selectie, gaat zelf de gesprekken aan en maakt zelf de (financiële) afspraken op basis van jouw eigen wensen en criteria.

De grootste oppas community: oppassen en ouders door heel Nederland

Totaal aantal oppassen

50.000+

Steden

2.000+

Gastouders

3.000+

Oppassen met zelf kinderen

7.000+
Babysits B.V.
Hofplein 20 (geen bezoekadres)
3032 AC Rotterdam
Nederland

KvK: 68591950
BTW: NL857510447B01