Succesverhalen van de Babysits community

Mijn man en ik wilden weer eens een avondje uit samen. Want dat hadden we al drie jaar niet gedaan. In onze supermarkt hing een poster van Babysits en toen zijn wij gaan zoeken. Grappig genoeg vonden wij ons buurmeisje van 17 op de site. We wisten helemaal niet dat zij wel wilde oppassen! Zonder jullie zoek service waren wij waarschijnlijk nog steeds niet samen een avondje weg gegaan!

Marjolein, Meppel

Ik was op zoek naar een bijbaantje als oppas en via deze website kreeg ik enkele maanden werk bij een super leuk gezin. Ik raad Babysits zeker aan bij anderen die graag oppaswerk willen doen.

Merel, Breda

Via deze website hebben wij Natalie gevonden. Zij is een zeer lieve, betrouwbare en betrokken oppas voor mijn kinderen. Ze gaat ook graag met de kinderen naar buiten en geeft ze veel aandacht. We zijn superblij met haar!

Naomi, Roden

Via een collega kwam ik Babysits op het spoor. Ik heb de komende tijd de zorg voor mijn moeder. Ze wordt een dagje ouder en heeft na een operatie mijn hulp nodig. Ik help haar natuurlijk graag, maar hoe moet dat met de kinderen? Babysits heeft me geholpen om aan een oppas te komen. De kinderen zijn gek op de oppas en kijken al uit naar de volgende keer dat ze komt. En ik ga met een gerust hart naar mijn moeder. Babysits bedankt!

Marja, Utrecht