Succesverhalen van de Babysits community

Omdat mijn (schoon)ouders niet altijd kunnen oppassen op mijn zoontje ben ik online op zoek gegaan naar een extra oppas en al snel kwam ik bij Babysits terecht. Ik had niet verwacht dat er zoveel oppassen in mijn buurt waren. Ik heb dan ook heel snel een goede oppas gevonden.

Arjan, Zwolle

Mijn man en ik wilden weer eens een avondje uit samen. Want dat hadden we al drie jaar niet gedaan. In onze supermarkt hing een poster van Babysits en toen zijn wij gaan zoeken. Grappig genoeg vonden wij ons buurmeisje van 17 op de site. We wisten helemaal niet dat zij wel wilde oppassen! Zonder jullie zoek service waren wij waarschijnlijk nog steeds niet samen een avondje weg gegaan!

Marjolein, Meppel

Ik ben blij dat Babysits er is. Te vaak moeten we een bijzondere avond laten schieten omdat we geen oppas kunnen vinden. Nu hoeft dat niet meer. Dankzij Babysits zijn we met verschillende goede oppassen in contact gekomen. En het mooie is: ze wonen allemaal in de buurt. Is de ene oppas toevallig een keertje niet beschikbaar, dan is er vast een 'collega' die het wil overnemen.

Sophie, Amsterdam

Ik was op zoek naar een bijbaantje als oppas en via deze website kreeg ik enkele maanden werk bij een super leuk gezin. Ik raad Babysits zeker aan bij anderen die graag oppaswerk willen doen.

Merel, Breda
We hebben je hulp nodig!
We doen een beroep op gekwalificeerde professionals in de kinderopvang om zich aan te melden en hun huidige beschikbaarheid op het Babysits-platform bij te werken. Lees meer
Samen willen we degenen ondersteunen die op dit moment helpen en wellicht een gekwalificeerde oppas nodig hebben. Dokters, verpleegkundigen, apothekers en alle anderen die de gemeenschap ondersteunen.
Volg altijd de voorschriften van de lokale overheid op basis van de huidige situatie in jouw regio.