Succesverhalen van de Babysits community

Ik ben blij dat Babysits er is. Te vaak moeten we een bijzondere avond laten schieten omdat we geen oppas kunnen vinden. Nu hoeft dat niet meer. Dankzij Babysits zijn we met verschillende goede oppassen in contact gekomen. En het mooie is: ze wonen allemaal in de buurt. Is de ene oppas toevallig een keertje niet beschikbaar, dan is er vast een 'collega' die het wil overnemen.

Sophie, Amsterdam

Omdat mijn (schoon)ouders niet altijd kunnen oppassen op mijn zoontje ben ik online op zoek gegaan naar een extra oppas en al snel kwam ik bij Babysits terecht. Ik had niet verwacht dat er zoveel oppassen in mijn buurt waren. Ik heb dan ook heel snel een goede oppas gevonden.

Arjan, Zwolle

Omdat ik graag een oppas voor alleen in de ochtend wilde, was het erg moeilijk een oppas te vinden. Op deze site stonden genoeg oppassen aangemeld in mijn woonplaats, dus kon ik gemakkelijk eentje vinden die 's ochtends beschikbaar was. De oppas brengt de oudste ook nog eens voor me naar school! Bedankt voor jullie oppasdienst!

Bettina, Maastricht

We zochten een oppas bij ons uit de buurt. Da's wel zo prettig. Toen ze voor de deur stond, herkende mijn vrouw haar meteen. Ze kende haar van de tennisvereniging. Sinds een paar maanden past ze op kleine Allard en Marieke. Kunnen mijn vrouw en ik weer eens een avondje uit. Dus super zo'n platform!

Antoinette, Ede