Succesverhalen van de Babysits community

Ik ben blij dat Babysits er is. Te vaak moeten we een bijzondere avond laten schieten omdat we geen oppas kunnen vinden. Nu hoeft dat niet meer. Dankzij Babysits zijn we met verschillende goede oppassen in contact gekomen. En het mooie is: ze wonen allemaal in de buurt. Is de ene oppas toevallig een keertje niet beschikbaar, dan is er vast een 'collega' die het wil overnemen.

Sophie, Amsterdam

Via een collega kwam ik Babysits op het spoor. Ik heb de komende tijd de zorg voor mijn moeder. Ze wordt een dagje ouder en heeft na een operatie mijn hulp nodig. Ik help haar natuurlijk graag, maar hoe moet dat met de kinderen? Babysits heeft me geholpen om aan een oppas te komen. De kinderen zijn gek op de oppas en kijken al uit naar de volgende keer dat ze komt. En ik ga met een gerust hart naar mijn moeder. Babysits bedankt!

Marja, Utrecht

Ik ben gek op kinderen en daarom wilde ik graag meer oppasadresjes hebben. Op deze website heb ik nog een lief oppaskindje erbij gekregen. Hier ben ik super blij mee!

Lizzy, Alkmaar

Bij Babysits kan je makkelijk zoeken en weet je van tevoren al waar je voor betaalt. Dat is wel zo fijn. Er staan daarnaast genoeg oppassen op de website om een gedegen selectie te maken. Ik heb nu een oppas gevonden, maar ik kom zeker weer terug als ik er weer een andere oppas nodig heb!

Marja, Maarssen