Tarieven

Kosten Oppassen.nl

Voor oppassen en gastouders is dit platform geheel gratis. Ouders kunnen gratis een oproep plaatsen, vrijblijvend een account aanmaken en gratis inschrijving voor de emailservice. Ouders moeten upgraden naar een premium account om oppassen te contacteren voor een kleine vergoeding. Het premium account kan opgezegd en heractiveerd worden op ieder gewendt moment zonder dat je het gehele account hoeft te verwijderen. Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt. Het opzeggen van het premium account is op elk moment mogelijk via de account status pagina.

Wat kost een oppas?

Je bepaalt zelf hoeveel je een oppas wilt betalen, met zijn/haar toestemming natuurlijk! Na het contact leggen met de oppas zitten wij er niet meer tussen. Een indicatie van wat je de oppas betaald vind je op de oppas pagina van het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud)

Tarieven (alleen voor ouders)

Gratis Account Premium Account
Oproep plaatsen
Referentie schrijven
Zoeken naar oppassen
E-mailservice
Plan oppasafpraken
Reageren op oppassen*
Reageren op gastouders*
SMS berichten
Stopzetten Op elk gewenst moment Op elk gewenst moment
Kosten Gratis Slechts € 9,95 per maand
Upgrade
*Fair use Policy

Meer informatie over tarieven voor bedrijven?

Tarieven bedrijven

Gratis Account Premium bedrijfsaccount
Gastouderbureau profiel plaatsen
Zoeken naar oppassen
Zoeken naar ouders
Berichten ontvangen
E-mailservice
Reageren op oppassen Gelimiteerd*
Reageren op gastouders Gelimiteerd*
Reageren op ouders Gelimiteerd*
Reageren op ontvangen berichten Alleen van ouders
SMS berichten
Stopzetten Op elk gewenst moment Op elk gewenst moment
Kosten Gratis Slechts € 39,00 per maand (excl. BTW)
Upgrade
*Normaal gebruik varieert, maar is in ieder geval beperkt tot maximaal 60 nieuwe gesprekken per maand, 20 per week en 10 per dag.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van je beslissing de overeenkomst te herroepen. Je kunt via de klantenservice je herroeping aanvragen of het modelformulier gebruiken uit de algemene voorwaarden, maar bent hiertoe niet verplicht.