Hallo, ik ben Astrid!

beste ouders en/of verzorgers,

Mijn zoons zijn al redelijk zelfstandig.
Dit gaf mij de mogelijkheid om op andere kinderen te gaan passen
Ik ben ruim 7 jaar met heel veel plezier gastouder.

vanaf volgend jaar heb ik op dinsdag,donderdag en vrijdag weer plek voor een aantal kinderen.


Bijzonderheden

 • Spelletjes spelen
 • EHBO diploma
 • Creatief
 • Voorlezen
 • Knutselen
 • geduldig
 • Ik heb een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag)
 • Zoveel als mogelijk naar buiten

Talen waarin ik kan oppassen

 • Nederlands

Opleidingen

 • Mdgo- verzorgende

Beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond

Reviews

Wanneer je contact hebt gehad met deze gebruiker, dan is dit de plek waar je review zal verschijnen.

5 Referenties

 • Januari 2018 Mariëlle is een Vriend

  Astrid is al ruim 2,5 jaar gastouder van onze zoon. Hij is altijd blij als hij weer bij Astrid mag gaan spelen. Astrid is lief, enthousiast en creatief! Ze zorgt ervoor dat de kinderen veel naar buiten gaan om een stukje wandelen, naar de speeltuin, spelen in de achtertuin, naar de markt, de winkel afhankelijk van het weer en de leeftijd/ energie van de kinderen die er zijn. Astrid heeft oneindig veel speelgoed in huis, niet zichtbaar maar afhankelijk van de interesse van het kind pakt ze erbij wat passend is. Ze zorgt voor structuur zoals vaste tijden eten, heeft duidelijke regels zoals geen schoenen op de bank en weet een mogelijk aankomende driftbui van onze puberpeuter vaak met humor, afleiding of het zingen van een liedje te voorkomen. Astrid houdt rekening met je wensen als ouder in ons geval de keuze voor broodbeleg en het gebruik van wasbare luiers. Daarnaast zorgt ze dat allerlei thema's zoals kerst en sinterklaas maar ook de verjaardagen van papa en mama niet vergeten worden maar dat er prachtige knutselwerkjes mee naar huis gaan! Astrid je bent een topper! :D

 • December 2017 Niek is een Vriend

  We kennen Astrid al een aantal jaar als fijne buur en zijn blij dat onze zoon bij haar opgevangen wordt. Astrid is erg betrokken en heeft een natuurlijke klik met kinderen en kijkt goed naar de behoeften. Ze is liefdevol naar kinderen en geniet er zichtbaar van. Het ‘kind laten zijn’ en plezier maken staat voorop en tegelijkertijd zijn er heldere grenzen. Het valt me op dat ze altijd een scherp oog heeft voor wat er tussen kinderen gebeurt als ik onze zoon breng of ophaal. Ze onderneemt verschillende (ook educatieve) activiteiten en weet een veilige en huiselijke sfeer neer te zetten. In de communicatie ervaren we haar als eerlijk en open en worden we bijvoorbeeld goed op de hoogte gehouden tijdens opvangdagen.

 • December 2017 Roos is een Collega

  Astrid is al 7 jaar onze gastouder. Vanaf het moment dat ik ging werken na de geboorte van onze tweeling, was Astrid er voor ons. Ik heb haar leren kennen als zeer betrokken, betrouwbaar en flexibel. Het is duidelijk te zien en te voelen dat Astrid gek is op kinderen. Dat blijkt ook uit de initiatieven die ze neemt met de kinderen. Alles afgestemd op de leeftijd. Astrid zorgt ervoor dat onze kinderen lekker buiten spelen, binnen knutselen of spelen en ook voldoende rust krijgen. Mijn kinderen gaan nog steeds heel graag naar Astrid toe, ook nu ze ouder zijn.

 • December 2017 Lisette is een Vriend

  We kennen Astrid via een familielid van ons, wiens zoon ook naar Astrid gaat. Onze zoon gaat nu bijna een half jaar naar Astrid. Vanaf het eerste moment hebben wij ons prettig gevoeld bij haar. Het belangrijkste is dat onze zoon zich prettig bij haar voelt en dat is het geval. Astrid is altijd eerlijk en oprecht, zowel naar ons als naar de kinderen die bij haar zijn. Ze vindt het belangrijk dat de kinderen die bij haar aanwezig zijn een goed ritme hebben, voldoende vers fruit krijgen en veel naar buiten gaan. Ze is daarin zeer ondernemend en dat ervaren wij als zeer prettig. We hebben afgesproken dat ze via p verslag legt van de dag. Zo krijgen we regelmatig foto's, waardoor we gedurende de dag meekrijgen hoe het met onze zoon gaat. Het contact is daardoor ook heel nauw. Astrid is heel flexibel als het gaat om wat wij als ouders prettig vinden.

  Astrid spreekt de kinderen aan op hun gedrag als het te ver gaat, dit is altijd met respect. Wij vinden het fijn dat ze zich niet anders opstelt naar de kinderen als wij aanwezig zijn. Zo hebben wij een goed beeld gekregen van Astrid's opvoedvaardigheden. Ze biedt de kinderen kaders waarbinnen ze prettig kunnen leren. De kinderen leren bijvoorbeeld om samen te spelen en om te delen. Gezamenlijk eten hoort hier ook bij. De huiselijke sfeer die er heerst maakt dat de veiligheid en geborgenheid die kinderen zo nodig hebben duidelijk aanwezig is.

  Astrid geeft altijd gehoor aan wensen en behoeften van ouders, maar neemt ook de ruimte om te doen wat zij denkt dat goed is voor de kinderen. Als ze twijfelt belt of appt ze altijd.
  Wij vinden Astrid als gastouder heel prettig. Je weet altijd wat je aan haar hebt.

 • November 2017 Yvonne is een Vriend

  Astrid is een hele lieve gastouder.
  Al vanaf de intake hadden wij een goed gevoel bij haar.
  Ze investeert in de kinderen en heeft contact over wat de beste aanpak kan zijn.
  Onze zoon komt bij haar sinds zijn derde maand. Het was in het begin erg wennen voor hem, maar hij lijkt nu zijn draai te vinden. Dit komt vooral door de aandacht, het geduld en de tijd die Astrid in hem investeert. We zijn erg blij dat onze zoon hier een dag in de week mag spelen.

Over mij als gastouder

Geslacht Vrouw
Rookt Nee
Heeft zelf kinderen Ja
Rijbewijs Ja
Auto Nee
Geregistreerd gastouder Ja
LRKP nummer 221726652
Leeftijd 51
Ervaring met oppassen > 10 jaar
Ervaring met leeftijd(en)
 • Baby
 • Peuter
 • Kleuter
 • Lagere school
 • Tiener
Voorkeur oppaslocatie Bij oppas thuis
Als favoriet opgeslagen 4 keer

Verificaties

E-mailadres
Geverifieerd
Telefoon
▒▒▒▒▒▒▒▒ 73
Facebook
97 Vrienden

Activiteiten

Lid sinds November 2017
Laatste activiteit

Deel dit profiel

In contact komen

Locatie

Woonplaats Gastouder Deventer
Provincie / regio Deventer, Overijssel
Wijk Gastouder Deventer Voorstad
Buurt Gastouder Deventer Burgemeestersbuurt

Op de kaart