Hallo, ik ben Karin!

Mijn naam is Karin. Sinds januari 2017 ben ik werkzaam als gastouder. Waarom een gastouderopvang? Omdat kinderen het leukste zijn om mee te werken! Ik bied een flexibele en stabiele opvang waar ieder kind centraal staat. De kinderen krijgen bij mij de ruimte om zich op hun eigen tempo rustig te ontwikkelen. Ik sta geregistreerd in het LRKP en ben in het bezit van de nodige diploma's, waaronder..

EHBO-diploma
Niet-roker
Rijbewijs
Auto

Ik sta open voor

Huisdieren
Koken
Huiswerkbegeleiding
Huishoudelijke taken

Beschikbaarheid

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond

Ervaring met leeftijd(en)

Baby
Peuter
Kleuter
Lagere school
Tiener

Over mij als gastouder

Geslacht Vrouw
Heeft zelf kinderen Ja
Als favoriet opgeslagen 6 keer
Voorkeur oppaslocatie Bij oppas thuis
Geregistreerd gastouder Ja
LRKP nummer 318057941

Bijzonderheden

 • Creatief
 • Spelletjes spelen
 • Eindeloos geduld
 • Ik heb een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag)
 • Knutselen
 • Rijbewijs + auto

Opleidingen

 • MBO Zorg en Welzijn

Talen die wij spreken

 • Nederlands

Activiteiten

Lid sinds Maart 2018
Laatste activiteit
Beantwoorde berichten 100%
Gemiddelde reactietijd 29 minuten

Verificaties

E-mailadres
Geverifieerd
Telefoon
▒▒▒▒▒▒▒▒ 35
Facebook
207 Vrienden

Reviews

Wanneer je contact hebt gehad met deze gebruiker, dan is dit de plek waar je review zal verschijnen.

5 Referenties

 • April 2018 Martijn is een Vriend

  Karin is een lieve vrouw die veel verstand heeft van het opvoeden van kinderen, vanaf elke leeftijd. Dat merken wij terug in de opvoeding van onze kleine meid. Ook leeft ze erg mee met het opvoeden en handelt ze altijd in goed overleg met ons. Onze start met de kleine was ook niet makkelijk en met behulp van Karin zijn wij ver gekomen. Ook is Karin erg flexibel in de opvang en denkt graag daarin mee. Kortom een top vrouw met heel veel ervaring met kinderen en een goede gastouder! Wij zouden niet weten wat we zonder haar moeten!

 • Maart 2018 Samantha is een Familielid

  Mijn moeder is een spontane hardwerkende lieve vrouw. Een doorzetter, die graag de handen uit de mouwen wilt steken. Karin is een vrouw die nergens te beroerd voor is, en iedereen altijd graag blij wilt zien. Een luisterend oor met een hart van goud. Hier thuis zijn de kindjes dol op Karin, en hangt er een positieve sfeer. Vol gezelligheid gaat Karin door de dagen heen. Het is niet alleen een opvang voor de kindjes, maar ook een plek waar de kinderen zich thuis mogen en kunnen voelen. Ik zie elke dag weer dat mijn moeder plezier heeft ik haar werk. Zeker een aanrader!

 • Maart 2018 Jorien is een Vriend

  Mijn dochter gaat regelmatig naar Karin toe. Wij zijn supertevreden met de opvang, en het voelde al snel heel vertrouwd. Mijn dochter is gek op haar en gaat er graag naar toe. Karin doet veel leuke activiteiten met de kinderen zoals knutselen, lekker naar buiten en uitjes. Zo zijn ze zelfs een keertje naar Balorig geweest, en meerdere keren naar het winkelcentrum en andere leuke dingen. Over het uitje naar balorig heeft ze het nog steeds! Karin is professioneel in haar werk, maar hecht ook veel waarde aan het persoonlijke gedeelte en mijn dochter heeft echt een band met haar opgebouwd. Karin heeft mij meerdere keren uit de brand geholpen door op hele korte termijn beschikbaar te zijn ( een half uur (!) en is altijd bereikbaar. Door de dag heen wordt ik op de hoogte gehouden door leuke foto's over de app. Zoekt u een lieve, zorgzame, gezellige, professionele, vertrouwde en ondernemende gastouder dan bent u hier aan het goede adres!

 • Maart 2018 Kimberley is een Vriend

  Karin is oppas voor onze dochter van 10 maandjes jong. Het is een pittige dame onze kleine Karin weet hier heel goed mee om te gaan! Ze speelt slaapt en eet super goed bij Karin thuis (beter dan bij ons) ! Karin is erg flexibel en begripvol en ik zou haar voor geen goud kunnen missen!

 • Maart 2018 Mischa is een Familielid

  Een lieve, sterke en zorgzame moeder!

Locatie

Gastouder Heerhugowaard, Heerhugowaard, Noord-Holland

In contact komen

Gemiddeld tarief voor 1 kind

€ 6,25/uur

Deel dit profiel