Hallo, wij zijn Gastouderbureau De Admiraal!

Meerdere gastouders gezocht:

Castricum - Bij de ouders thuis op vrijdagen vankinderen, 1,5 en 4 jaar oud. Opvang

Castricum - gastouder gezocht bij een gezin thuis op maandag en vrijdag van 8:00 - 18:00. Het gezin heeft 3 kinderen. De oudste van 6 jaar (jongen) gaat naar een school in Heliomare, hij is meervoudig beperkt (hij praat niet). De middelste is een lekker actief jongetje van 2 jaar oud. De jongste is 8 maanden oud en prematuur geboren hij heeft longproblemen waardoor een normaal kinderdagverblijf geen optie is (ivm bacteriën/virussen).
Het gezin zoekt op korte termijn een lieve zorgzame gastouder welke consequent is en om kan gaan met de bijzonderheden in dit gezin. De oudste is in de schoolweken pas om 3 uur thuis. Opvang

Heiloo - gastouder aan huis gezocht vanaf september 2019 op woensdag en donderdag van 8:00 tot 18:00. Het gezin heeft 3 kinderen, een jongen van dan 5 jaar met het down syndroom (enige ervaring met bijzondere kindjes is gewenst), een jongen van dan 2 jaar en een baby van dan 3 maanden. Het gezin is op zoek naar een ondernemende, energieke gastouder het liefst een jong iemand met enige ervaring.

Heb jij een pedagogisch werk diploma, verpleegkundige, onderwijsassistent et cetera en heb je relevante ervaring in de kinderopvang/school/gastouder en ben je geïnteresseerd dan hoor ik dat graag.

EHBO-diploma
Niet-roker
Rijbewijs
Auto

Reviews

Wanneer je contact hebt gehad met deze gebruiker, dan is dit de plek waar je review zal verschijnen.

Activiteiten

Lid sinds April 2016
Laatste activiteit

Verificaties

E-mailadres
Geverifieerd
Telefoon
▒▒▒▒▒▒▒▒ 47

Locatie

Gastouderbureau Heiloo, Heiloo, Noord-Holland

In contact komen

Contact maken met dit gastouderbureau in Heiloo? Meld je aan en neem contact op (het is gratis).

Aanmelden en reageren

Deel dit profiel