Oppaswerk in Den Haag: Yassin

Yassin

Oppaswerk in Den Haag: Yassin

Yassin

Uurtarief
€ 9,59/uur

Familie, de hoeksteen van onze samenleving, waar we onvoorwaardelijke liefde, steun en geborgenheid vinden. In een wereld die voortdurend verandert, is familie een constante factor die ons leven betekenis en stabiliteit geeft. In 2024 is de betekenis van familie complexer en diverser dan ooit tevoren. Traditionele familiestructuren evolueren, met meer samengestelde gezinnen, LGBTQ+ ouders en singles..

Familie, de hoeksteen van onze samenleving, waar we onvoorwaardelijke liefde, steun en geborgenheid vinden. In een wereld die voortdurend verandert, is familie een constante factor die ons leven betekenis en stabiliteit geeft. In 2024 is de betekenis van familie complexer en diverser dan ooit tevoren. Traditionele familiestructuren evolueren, met meer samengestelde gezinnen, LGBTQ+ ouders en singles die bewust kiezen voor kinderloosheid. Ondanks deze veranderingen, blijft de kern van familie hetzelfde: een diepe band tussen mensen die elkaar onvoorwaardelijk accepteren en waarderen. Technologie speelt een steeds grotere rol in onze familierelaties. We communiceren via sociale media, videobellen en chatapps, waardoor we in contact blijven met familieleden die ver weg wonen. Tegelijkertijd kan te veel schermtijd de verbinding binnen het gezin verstoren. Het is belangrijk om een balans te vinden tussen digitale connectie en face-to-face interactie. In een individualistische maatschappij is het belangrijker dan ooit om de kracht van familie te erkennen. Familieleden bieden ons troost in tijden van nood, vieren onze successen en helpen ons te groeien als individu. Ze leren ons belangrijke waarden zoals respect, verantwoordelijkheid en liefde. Familie is meer dan een bloedband; het is een keuze. We kiezen ervoor om met elkaar om te gaan, elkaar te respecteren en te zorgen voor elkaar. In 2024 en de toekomst is familie de basis voor een warme en veerkrachtige samenleving. Belangrijke aspecten van familie in 2024: Diversiteit in familiestructuren Belang van onvoorwaardelijke liefde en acceptatie Technologie als facilitator en uitdaging Balans tussen digitale en fysieke interactie Familie als bron van kracht en veerkracht De keuze om familie te zijn

Kenmerken van de kinderen
  • Kalm
  • Intelligent
  • Liefhebbend

Aantal kinderen
1
Leeftijd van kinderen
  • Baby

Voor je eigen veiligheid en bescherming, communiceer en word alleen betaald via Babysits. Deel nooit persoonlijke informatie zoals ID-documenten en bankgegevens met iemand die je nog nooit hebt ontmoet. Meer informatie

Wanneer wij een oppas zoeken

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Bijgewerkt: 10 april 2024

Over ons gezin

Soort oppas gezocht
  • Oppas
  • Andere ouder (ouders-helpen-ouders)
Voorkeur oppaslocatie
Bij gezin thuis
Talen die wij spreken
  • Nederlands
Als favoriet opgeslagen
0 keer

Wij zoeken een oppas die open staat voor

Huisdieren
Koken
Huishoudelijke taken
Huiswerkbegeleiding

0 Reviews

Het spijt ons, wij kunnen je verzoek momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op als het probleem aanhoudt.

Wanneer je contact hebt opgenomen met dit lid, wordt je review hier weergegeven.


0 Referenties

Het spijt ons, wij kunnen je verzoek momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op als het probleem aanhoudt.

Wanneer je van dit lid een referentie-uitnodiging hebt ontvangen, wordt je referentie hier weergegeven.


Bezig met laden...

Yassin heeft verstrekt

E-mailadres
Google-account

Activiteiten

Lid sinds
April 2024
Laatste activiteit
Beantwoorde berichten
-
Gemiddelde reactietijd
-
Boekingen
0
Herhaal boekingen
0

Deel dit profiel



Meld je gratis aan
Oppaswerk in Den Haag: Yassin
Uurtarief
€ 9,59/uur

Welkom bij Babysits

Inloggen of aanmelden