Hallo, ik ben Laura!

Hallo oppassers, wij zijn op zoek naar een leuke oppas voor onze jongens van 7 en 4. Je hebt al ervaring en houdt van energieke kinderen die altijd in zijn voor wat leuks. We zoeken een vaste oppas die wekelijks kan helpen. De opvangdagen zijn in overleg, maar bij voorkeur 2 dagen minstens. Het gaat dan om van school afhalen, eventueel afspreken met vriendjes, eten voorbereiden en dan is 1 van ons om 18.00 uur weer thuis. Onze jongens houden enorm van buiten spelen/rennen/verstoppertje doen, lekker actief bezig zijn maar zijn ook gek op creatief bezig zijn met knutselen. Lijkt het je leuk om ons te komen helpen? Laten we dan kennismaken! Het uurtarief is afhankelijk van ervaring en leeftijd.

Wanneer wij een oppas zoeken

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond

Leeftijd van kinderen

Baby
Peuter
Kleuter
Lagere school
Tiener

Over ons oppasgezin

Als favoriet opgeslagen 13 keer
Soort oppas gezocht Oppas
Aantal kinderen 2
Voorkeur oppaslocatie Geen voorkeur

Reviews

Wanneer je contact hebt gehad met deze gebruiker, dan is dit de plek waar je review zal verschijnen.

2 Referenties

  • April 2019 Nienke is een Vriend

    Al een aantal maanden pas ik op bij deze twee jongens. Ze vinden het leuk om lekker actief bezig te zijn, naar de speeltuin, buiten spelen, met vriendjes. Maar ook tekenen en knutselen (klei, slijm, goochelen, proefjes doen, dingen bakken) vinden ze geweldig. Kortom, het is nooit saai! Helaas moet ik ze gaan verlaten omdat ik in een andere stad ga wonen, maar ze verdienen een vrolijke, energieke, ervaren oppas die leuke dingen met ze kan doen!

  • November 2018 Marianne is een Vriend

    Al 3 jaar met veel plezier aan het oppassen bij deze leuke familie! 2 leuke, lieve jongens met veel energie! De jongens vinden het super leuk als je ze ergens mee naar toe neemt! Het Strand, de speeltuin of gewoon even op de fiets naar de kinderboerderij! Maar ook bij hun huis (aan het water) is het heerlijk (vooral in de zomer met het zwembadje buiten!😉) Kortom zoek je een leuke oppasjob stuur Laura even een berichtje 😊🎉!

Activiteiten

Lid sinds Mei 2013
Laatste activiteit
Beantwoorde berichten 68%
Gemiddelde reactietijd 1 week

Verificaties

E-mailadres
Geverifieerd
Telefoon
â–’â–’â–’â–’â–’â–’â–’â–’ 86

Locatie

Oppaswerk in Haarlem, Haarlem, Noord-Holland

In contact komen

Meld je aan om op dit oppasadres in Haarlem te reageren (het is gratis).

Aanmelden en reageren

Tarief voor het oppassen

€ 10,00/uur

Deel dit profiel