Oppaswerk in Rosmalen: Lennart

Lennart

Oppaswerk in Rosmalen: Lennart

Lennart

Uurtarief
€ 15,00/uur

Hallo, mijn naam is Lennart Verheijen en voor onze kinderen van 8 (Lisa) en 10 (Jasper) zijn we per directop zoek naar een oppas voor de dinsdagmiddag (mocht je de maandagmiddag ook kunnen dan is dat helemaal mooi, maar niet noodzakelijk). Het gaat om elke week, m.u.v. de schoolvakanties. Het idee is dat Lisa om 14.30u uit school gehaald wordt (ze zit op het Sparrenbos in Rosmalen) en van daar is..

Hallo, mijn naam is Lennart Verheijen en voor onze kinderen van 8 (Lisa) en 10 (Jasper) zijn we per directop zoek naar een oppas voor de dinsdagmiddag (mocht je de maandagmiddag ook kunnen dan is dat helemaal mooi, maar niet noodzakelijk). Het gaat om elke week, m.u.v. de schoolvakanties. Het idee is dat Lisa om 14.30u uit school gehaald wordt (ze zit op het Sparrenbos in Rosmalen) en van daar is de afstand naar huis te lopen. Jasper wordt met de taxi naar huis gebracht en is er rond 15.15u. Om ongeveer 17.30u is een van ons altijd wel weer thuis. We zijn op zoek naar iemand die dit voor langere tijd kan doen (liefst het hele schooljaar) en die in principe ook altijd kan. Dus mocht je nu al weten dat je regelmatig af moet zeggen dan liever niet;). Ik kan op de site maar één tarief aangeven en niet een range, maar dat is wat ons betreft in overleg.

Kenmerken van de kinderen
  • Vriendelijk
  • Speels
  • Intelligent

Aantal kinderen
2
Leeftijd van kinderen
  • Lagere school

Voor je eigen veiligheid en bescherming, communiceer en word alleen betaald via Babysits. Deel nooit persoonlijke informatie zoals ID-documenten en bankgegevens met iemand die je nog nooit hebt ontmoet. Meer informatie

Wanneer wij een oppas zoeken

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Bijgewerkt: 21 november 2023

Over ons gezin

Soort oppas gezocht
  • Oppas
  • Gastouder
Voorkeur oppaslocatie
Bij gezin thuis
Talen die wij spreken
  • Nederlands
Als favoriet opgeslagen
6 keer


0 Reviews

Het spijt ons, wij kunnen je verzoek momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op als het probleem aanhoudt.

Wanneer je contact hebt opgenomen met dit lid, wordt je review hier weergegeven.


0 Referenties

Het spijt ons, wij kunnen je verzoek momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op als het probleem aanhoudt.

Wanneer je van dit lid een referentie-uitnodiging hebt ontvangen, wordt je referentie hier weergegeven.


Bezig met laden...

Lennart heeft verstrekt

E-mailadres
Telefoonnummer
▒▒▒▒▒▒▒▒ 68

Activiteiten

Lid sinds
November 2019
Laatste activiteit
Beantwoorde berichten
40%
Gemiddelde reactietijd
8 uur
Boekingen
0
Herhaal boekingen
0

Deel dit profiel


Ontdek andere opties in en rondom Rosmalen


Meld je gratis aan
Oppaswerk in Rosmalen: Lennart
Uurtarief
€ 15,00/uur

Welkom bij Babysits

Inloggen of aanmelden