Oppaswerk in Rotterdam: Jonaid

Jonaid

Oppaswerk in Rotterdam: Jonaid

Jonaid

Uurtarief
€ 9,15/uur

Mijn zoontje is 4 en heet Fahid en mijn dochter is 3 en heet Munya. Ze wonen bij hun moeder in Amsterdam. Zij kan ook zeker wat hulp regelmatig gebruiken. Beide kinderen spreken nog niet, maar Fahid begrijpt wel wat er wordt gezegd. Munya heeft daar nog moeite mee. Fahid is vooral stil, rustig en speelt veel met zijn autootjes. Hij is gek op buiten spelen(tuin). Munya kan vol energie zijn en door..

Mijn zoontje is 4 en heet Fahid en mijn dochter is 3 en heet Munya. Ze wonen bij hun moeder in Amsterdam. Zij kan ook zeker wat hulp regelmatig gebruiken. Beide kinderen spreken nog niet, maar Fahid begrijpt wel wat er wordt gezegd. Munya heeft daar nog moeite mee. Fahid is vooral stil, rustig en speelt veel met zijn autootjes. Hij is gek op buiten spelen(tuin). Munya kan vol energie zijn en door het huis heen rennen en de bank als trampoline gebruiken. Een tikkeltje ondeugend en nieuwsgierig. Ze zoekt wel veel aandacht en zal je regelmatig vragen om een handje te geven of met je te spelen. Het is nooit saai met Munya om je heen. Als de kids honger hebben, dan pakken ze een bordje en leggen het op je schoot en als ze dorst hebben dan pakken ze een bekertje en geven het bij je aan (dat is hun vorm van communiceren). Ze zijn beiden licht autistisch en nog niet zindelijk.

Kenmerken van de kinderen
  • Energiek
  • Nieuwsgierig
  • Speels

Aantal kinderen
2
Leeftijd van kinderen
  • Peuter
  • Kleuter

Voor je eigen veiligheid en bescherming, communiceer en word alleen betaald via Babysits. Deel nooit persoonlijke informatie zoals ID-documenten en bankgegevens met iemand die je nog nooit hebt ontmoet. Meer informatie

Wanneer wij een oppas zoeken

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond
Bijgewerkt: 26 januari 2024

Over ons gezin

Soort oppas gezocht
  • Oppas
Voorkeur oppaslocatie
Bij gezin thuis
Talen die wij spreken
  • Nederlands
  • Urdu
Als favoriet opgeslagen
5 keer


0 Reviews

Het spijt ons, wij kunnen je verzoek momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op als het probleem aanhoudt.

Wanneer je contact hebt opgenomen met dit lid, wordt je review hier weergegeven.


0 Referenties

Het spijt ons, wij kunnen je verzoek momenteel niet verwerken. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op als het probleem aanhoudt.

Wanneer je van dit lid een referentie-uitnodiging hebt ontvangen, wordt je referentie hier weergegeven.


Bezig met laden...

Jonaid heeft verstrekt

E-mailadres

Activiteiten

Lid sinds
Juli 2023
Laatste activiteit
Beantwoorde berichten
29%
Gemiddelde reactietijd
2 maanden
Boekingen
0
Herhaal boekingen
0

Deel dit profiel


Ontdek andere opties in en rondom Rotterdam


Meld je gratis aan
Oppaswerk in Rotterdam: Jonaid
Uurtarief
€ 9,15/uur

Welkom bij Babysits

Inloggen of aanmelden